Tapas ideer
Tapas er lækkert hele året rundt og vores mange tapas varianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både nye og gamle favoritter.

Æblesmør, lime aioli, porrestøv
Prøv disse spændende elementer til dit tapasbræt og giv dine smagsløg en oplevelse.

Wasabi mayo & crispy porrer
Her får du to hurtige tips til lækkert tilbehør til dit tapasbræt. Server de tørre økologiske spegepølser sammen med oliven, chips, wasabi mayo og sprøde porrer skåret i tynde skiver.

Grønne knæk
Til tapas hører lækre sprøde stænger, som kan kombineres med alt slags pålæg og tilbehør. Vi har her blandet spinat i dejen, så de får en festlig farve.

Sliders med ærtemole
Sliders er altid et hit blandt gæsterne uanset alder. Her har vi lavet nogle farverige af slagsen med en creme af ærter og vores Krosalami med hele peberkorn.

Chorizobrød m. æble
Bag et lækkert fladbrød til din tapas og brug årstidens æble, det giver en fin sødme til brødet sammen med den salte chorizopølse.

Grillede peberfrugt
Et lækkert tilbehør til din tapas, som kan laves i god tid før gæsterne kommer. Passer godt til alle røgede spegepølser. Her har vi brugt vores Økologiske Oksespegepølse, som har den perfekte størrelse til tapas.

Brunchpølse m. nøddepesto
Pak madkurven med tapas lækkerier og tag ud i den danske sommer. Her har vi lavet en lækker nøddepesto til vores Slagter Brunchpølser.

Dip til brød og tapas pølser
Lune tortillas med hjemmerørt dip og dertil de lækre, lidt tørrede økologiske spegepølser, så er stemningen sat til en hyggestund.

Sommer snackbrød
Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores økologiske spegepølser og chorizopølse, der passer godt i størrelse og smag.

Okse tapas
Lav en hurtig anretning med Slagter Lampes Økologiske Oksespegepølse, der har en fin, aromatisk smag, der går godt til oliventapenaden.

Syltet blomme til chorizo
Den krydrede og røgede chorizopølse nydes på ristet brød smurt med grøn pesto. Dertil er det lækkert med syltede blommer. Den søde smag fra blommerne passer perfekt til tapas og det salte køkken generelt.

Rødløg i rødvin og rosmarin
Bagte rødløg kan bruges som tilbehør til alle slags salamier, skinker og røget mørbrad. Den søde aromatiske smag passer godt til de salte pølser.

Krydret rød pebercreme
Til vores Tapas fennikel salami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peber.

Estragoncreme
Til de stærke og krydrede salamier og spegepølser anbefaler vi denne lækre estragoncreme med ost. Den er simpel og smager som en drøm.