Tapas ideer
Tapas er lækkert hele året rundt og vores mange tapas varianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både nye og gamle favoritter.

Wasabi mayo & crispy porrer
Her får du to hurtige tips til lækkert tilbehør til dit tapasbræt. Server de tørre økologiske spegepølser sammen med oliven, chips, wasabi mayo og sprøde porrer skåret i tynde skiver.

Dip til brød og tapas pølser
Lune tortillas med hjemmerørt dip og dertil de lækre, lidt tørrede økologiske spegepølser, så er stemningen sat til en hyggestund.

Tapas Horizon
En lækker lun snack med æg og den krydrede chorizopølse på toppen. Perfekt til påskebordet og brunch, når der skal kræses lidt ekstra for familien.

Tapas med oksespegepølse
Her er en lækker anretning, som er nem at lave og ser indbydende ud på frokostbordet. Vi har her brugt vores oksespegepølse, som også fås i økologisk variant.

Bruschetta m. karamelliseret løg
Bruschetta kan varieres på et hav af måder, her har vi lavet en lækker og nem variant med karamelliseret rødløg, der kan serveres alene eller sammen med et par grillede kyllingepølser.

Tapas retter til grill
Sommerens tapas byder på 5 skønne, små retter som kan kombineres med pølser og grillkød eller spises som de er. Det er simple retter, der er hurtige at lave og ikke kræver de store indkøb.

Bruschetta
Bruschetta er altid populær som tapas ret, og den giver et flot farvespil til dine anretninger.
På en sommerdag er bruschetta også lækkert til grillpølser.

Agurk snack m. et twist
En let forårs snack til frokostbordet med masser af grønt, som god balance til de lidt mere krydrede retter. Hvidløg i spegepølsen giver lidt ekstra krydderi.

Æblesmør, lime aioli, porrestøv
Prøv disse spændende elementer til dit tapasbræt og giv dine smagsløg en oplevelse.

Grønne knæk
Til tapas hører lækre sprøde stænger, som kan kombineres med alt slags pålæg og tilbehør. Vi har her blandet spinat i dejen, så de får en festlig farve.

Sliders med ærtemole
Sliders er altid et hit blandt gæsterne uanset alder. Her har vi lavet nogle farverige af slagsen med en creme af ærter og vores Krosalami med hele peberkorn.

Chorizobrød m. æble
Bag et lækkert fladbrød til din tapas og brug årstidens æble, det giver en fin sødme til brødet sammen med den salte chorizopølse.

Brunchpølse m. nøddepesto
Pak madkurven med tapas lækkerier og tag ud i den danske sommer. Her har vi lavet en lækker nøddepesto til vores Slagter Brunchpølser.

Grillede peberfrugt
Et lækkert tilbehør til din tapas, som kan laves i god tid før gæsterne kommer. Passer godt til alle røgede spegepølser. Her har vi brugt vores Økologiske Oksespegepølse, som har den perfekte størrelse til tapas.

Sommer snackbrød
Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores økologiske spegepølser og chorizopølse, der passer godt i størrelse og smag.

Okse tapas
Lav en hurtig anretning med Slagter Lampes Økologiske Oksespegepølse, der har en fin, aromatisk smag, der går godt til oliventapenaden.

Syltet blomme til chorizo
Den krydrede og røgede chorizopølse nydes på ristet brød smurt med grøn pesto. Dertil er det lækkert med syltede blommer. Den søde smag fra blommerne passer perfekt til tapas og det salte køkken generelt.

Rødløg i rødvin og rosmarin
Bagte rødløg kan bruges som tilbehør til alle slags salamier, skinker og røget mørbrad. Den søde aromatiske smag passer godt til de salte pølser.

Krydret rød pebercreme
Til vores Tapas fennikel salami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peber.

Estragoncreme
Til de stærke og krydrede salamier og spegepølser anbefaler vi denne lækre estragoncreme med ost. Den er simpel og smager som en drøm.