Menu

Tapas ideer

Tapas er lækkert hele året rundt og vores mange tapas varianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både nye og gamle favoritter.

Chorizobrød m. æble

Bag et lækkert fladbrød til din tapas og brug årstidens æble, det giver en fin sødme til brødet sammen med den salte chorizopølse.

Grillede peberfrugt

Et lækkert tilbehør til din tapas, som kan laves i god tid før gæsterne kommer. Passer godt til alle røgede spegepølser. Her har vi brugt vores Økologiske Oksespegepølse, som har den perfekte størrelse til tapas.

Brunchpølse m. nøddepesto

Pak madkurven med tapas lækkerier og tag ud i den danske sommer. Her har vi lavet en lækker nøddepesto til vores Slagter Brunchpølser.

Dip til brød og tapas pølser

Lune tortillas med hjemmerørt dip og dertil de lækre, lidt tørrede økologiske spegepølser, så er stemningen sat til en hyggestund.

Sommer snackbrød

Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores økologiske spegepølser og chorizopølse, der passer godt i størrelse og smag.

Okse tapas

Lav en hurtig anretning med Slagter Lampes Økologiske Oksespegepølse, der har en fin, aromatisk smag, der går godt til oliventapenaden.

Syltet blomme til chorizo

Den krydrede og røgede chorizopølse nydes på ristet brød smurt med grøn pesto. Dertil er det lækkert med syltede blommer. Den søde smag fra blommerne passer perfekt til tapas og det salte køkken generelt.

Rødløg i rødvin og rosmarin

Bagte rødløg kan bruges som tilbehør til alle slags salamier, skinker og røget mørbrad. Den søde aromatiske smag passer godt til de salte pølser.

Krydret rød pebercreme

Til vores Tapas fennikel salami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peber.

Estragoncreme

Til de stærke og krydrede salamier og spegepølser anbefaler vi denne lækre estragoncreme med ost. Den er simpel og smager som en drøm.

Hvidløgsbagte tomater

Tapas skal være nemt og disse lækre hvidløgsbagte cherrytomater er flotte på tapas anretningen, der får tankerne tilbage til sydlandske himmelstrøg.

Blommechutney

Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til de salte pølser og er rigtig god til vores chorizopølse.

! i
Designed by fingerspitz*