Menu

Chorizobrød med æble

6 Pers.

Ingredienser

15 g gær
3 dl vand
1 spsk. salt
½ dl olivenolie
500 g hvedemel
200 g grønne og sorte oliven
1 æble
1 hel chorizo

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, oliven og mel og ælt det godt igennem.

Stil dejen til hævning ca. 45 min. Tryk dejen ud på i smurt bradeplade.

Lad den efterhæve i ca. 45 min.

Skær chorizo i skiver og æbler i tynde både.

Prik dejen med fingrene og dryp med olivenolie.

Drys med oliven og salt. Pynt med chorizo i skiver og æbler i både.

Bag ved 220 grader i 25 min. på midterste plade.

Afkøl brødet lidt i bradepanden inden det tages ud, og lad det afkøle helt på en rist.

Skær lange skiver eller mindre stykker af brødet.

Server brødet til din tapasanretning og ost.

! i
Designed by fingerspitz*