Grønne knæk

Samlet tid ca. 40 minutter
Til tapas hører lækre sprøde stænger, som kan kombineres med alt slags pålæg og tilbehør. Vi har her blandet spinat i dejen, så de får en festlig farve.
Grønne knæk
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Ålerøget spegepølse

Ingredienser

1.5dl A38

200g spinat

6dl hvedemel

0.5tsk. hjortetakssalt

1tsk. fennikelfrø

1spsk. salt

1spsk. nigellafrø

Fremgangsmåde

Blend A38 og spinat.

Knus fennikelfrøene, bland alle tørre ingredienser sammen, bland A38 i og saml dejen.

Del dejen i 2 og rul den tyndt ud på ekstra mel.

Skær dejen i lange stænger ca. 4 x 25 cm og løft dem forsigtigt over på bagepapir.

Prik dem med en gaffel.

Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.

Server spegepølser med knækbrød, mayonnaise og syltede skoleagurk chunks.

Opskriften indeholder:
Ålerøget spegepølse

550 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift