Grønne knæk
Samlet tid ca. 40 minutter
Til tapas hører lækre sprøde stænger, som kan kombineres med alt slags pålæg og tilbehør. Vi har her blandet spinat i dejen, så de får en festlig farve.
Grønne knæk
Ingredienser
1.5dl A38
200g spinat
6dl hvedemel
0.5tsk. hjortetakssalt
1tsk. fennikelfrø
1spsk. salt
1spsk. nigellafrø
Fremgangsmåde
Blend A38 og spinat.
Knus fennikelfrøene, bland alle tørre ingredienser sammen, bland A38 i og saml dejen.
Del dejen i 2 og rul den tyndt ud på ekstra mel.
Skær dejen i lange stænger ca. 4 x 25 cm og løft dem forsigtigt over på bagepapir.
Prik dem med en gaffel.
Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.
Server spegepølser med knækbrød, mayonnaise og syltede skoleagurk chunks.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift