Rødløg i rødvin og rosmarin

Samlet tid ca. 50 minutter
Bagte rødløg kan bruges som tilbehør til alle slags salamier, skinker og røget mørbrad. Den søde aromatiske smag passer godt til de salte pølser.
Rødløg i rødvin og rosmarin
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
50 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk Spegepølse 600 g

Ingredienser

3rødløg

2spsk. olie

1spsk. sukker

1dl rødvin

1kvist rosmarin

Salt og peber

Fremgangsmåde

Pil rødløgene og skær dem i både, sæt dem på en bradepande, dryp olien over.

Bages 20 minutter ved 160 grader.

Rib rosmarinen og skær den fint.

Drys sukker over løgene, fordel rosmarinen på løgene, tilsæt rødvin, krydr med salt og peber.

Bages yderligere 20 minutter ved 160 grader.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift