Tapasbræt med fire slags tapaspølser

Samlet tid ca. 30 minutter
Skal det være nemt og lækkert, når du skal servere for dine gæster, kan du anrette et smukt tapasbræt med fire forskellige tapaspølser, lidt ristet bruschetta, tapenader, ost og aioli. Her har vi brugt chorizo og vores tre tapassalamier.
Tapasbræt med fire slags tapaspølser
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

Tapas Chorizopølse

Tapas Fennikelsalami

Tapas Jalapeñosalami

Tapas Middelhavssalami

Bruschetta

Tapenader

Oliven

Ost

Aioli

Fremgangsmåde

Anret de forskellige tapaspølser på brættet. Du kan evt. folde skiverne for et mere dekorativt udtryk.

Tilføj bruschetta, tapenader, oliven, ost og aioli og pynt med kiwi, pistacienødder, grøn peber og basilikum.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Jalapeñosalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Middelhavssalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift