Menu

Hurtige Tips

På denne side finder du tips og ideer til at bruge Slagter Lampes produkter til alternative serveringer. Det kan være alt fra det sprøde drys på suppen til tapas og ikke mindst muligheder for at undgå madspild, når du lige har en rest pølse, der skal bruges. Velbekomme!

Sønderjysk sandwich

Brug sæsonens æbler i en lækker rugbrødssandwich med avocado, salat, Sønderjysk Spegepølse, æble og dressing.

Garner med syltede løg, hvis du gerne vil give sandwichen et syrligt tvist.

Ristet kålpølse

Slagter Lampes kålpølse en fast, krydret pølse med skøn røget smag. Den er rigtig god på grill og som her ristet på panden som sprødt tilbehør til varm kartoffelsuppe med persilleolie og porrespirer.

Undgå madspild

Brug dine rester fra køleskabet, lave en god madpakke af finthakket broccolistok, en rest soltørret tomat, rist en rest daggammelt brød og server Sønderjysk Spegepølse i tern til, nemt og lækkert.

Har du en rest grillpølse eller en anden favoritspegepølse, kan den sagtens også bruges. Velbekomme.

Krosalami spyd tapas style

Sjov idé til tapas, frokost eller piknick kurven.

Rul vores Krosalami og sæt den på et træspyd, skiftevis med ost, frisk figen og tomat. Server gerne brød og oliven til.

NYHED: Karrymedister

Vores flotte gule karrymedister har en skøn aromatisk smag af karry, der klæder svinekødet godt. Serveres sprødstegt med friterede rodfrugter og tranebær kompot.

Brunchpølser i svøb

Slagter brunchpølser er perfekte til pølsehorn og lækre til både den lille sult og madpakken. Lav nogle med pølser og grønne asparges og prøv også med frisk rosmarin og timian.
Drys med sesam og havsalt

! i
Designed by fingerspitz*