Menu

Job hos Slagter Lampe

Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, der gennem tre generationer er drevet af familien Lampe. Kvalitet er grundstenen i vores pølsemageri, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og den gode smag. Vi er fagligt dygtige håndværkere, der sætter en ære i at fastholde det gamle slagterfag samtidig med, at vi opfinder nye produkter efter tidens trend . Vi er kvalitetsbevidste i vores arbejde og plejer de gode relationer på tværs af afdelinger i huset og sammen med vores samarbejdspartnere.

På denne side finder du ledige stillinger og link til formularer, hvis du ønsker at søge uopfordret.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at søge job uopfordret til vores produktion, pakkeri og ekspedition eller kontor. Alle ansøgninger håndteres af Brain Service Network, som opbevarer dine data. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en uopfordret ansøgning via nedenstående formularer

Ansøgning til produktion, pakkeri, ekspedition

Ansøgning til kontor

Ledige stillinger

Salgskonsulent på Sjælland

Slagter Lampe-brandet er i vækst, og vi søger derfor en selvstændig og engageret kollega, der kan fastholde og udvikle den positive trend af vores mærkevarer i detailbutikker i Danmark.


Vi er drevet af passion og ærligt håndværk, hvilket afspejler sig i vores virksomhedskultur, det er derfor vigtigt at du brænder for salg og kundepleje og har mindst 3 -5 års erfaring som sælger i dansk detail.

Hos Slagter Lampe møder vi kunderne i øjenhøjde, og det er derfor afgørende, at du har en positiv tilgang til samarbejdet med butikkerne.

Er det noget for dig?

Så læs mere i nedenstående link og send en ansøgning snarest, vi holder løbende samtaler og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

! i
Designed by fingerspitz*