fbpx Menu

Kvalitet i 3. generation

Slagter Lampe er en ægte sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget siden 1939 har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser. I dag er det 3. generation af slagterfamilien Lampe med Steen Lampe i spidsen, der driver pølsemageriet i Haderslev, og sammen med de dygtige medarbejdere holder han traditionerne i hævd.

Traditionerne lever videre

Virksomheden blev grundlagt i 1939 af Ernst Lampe, der åbnede slagterforretningen i Haderslev. Mange af de håndværkstraditioner, der dengang lå til grund for produktionen, som fx røgning over bøgeflis, opskrifter og krydderiblandinger, er stadig en vigtig del af virksomheden i dag.

International anerkendelse

Efter Ernst Lampe overtog Bent Lampe, der er far til Steen Lampe. I dag er slagterbutikken lukket, og produktionen er flyttet til moderne faciliteter, men Slagter Lampe har stadig hjemme i Haderslev. Både her og i store dele af landet er Slagter Lampe synonym med sønderjyske klassikere og en kvalitet, man ikke finder mange andre steder. Af samme grund har Slagter Lampe gennem årene modtaget adskillige internationale priser for sine pølser.

! i
Designed by fingerspitz*