Menu

Økologiske pølser

Slagter Lampes nye økologiske serie er lavet af dansk, økologisk gris, der bærer mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” og udvalgt oksekød. Alle varianter er glutenfri og de lettere tørre salamier får deres delikate smag fra velsmagende krydderier og flere ugers modning. Serien består af 5 varianter til frokostbordet og tapas: Urtesalami, Pebersalami, Sønderjysk Spegepølse, Chorizo HOT og Oksespegepølse.

Økologisk Oksespegepølse
Pølsemagerens økologiske Oksespegepølse har en lækker aromatisk smag og et godt bid. Oksespegepølsen er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Brug den til sandwich og på tapasanretningen og prøv også at skære den i små skiver til cæsarsalaten.
Læs mere...
Økologisk Sønderjysk spegepølse
Pølsemagerens økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som hele familien vil elske. Nyd den i madpakken på rugbrød eller som tilbehør til din sandwich.
Læs mere...
Økologisk Pebersalami
Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien nydes på et stykke rugbrød eller en grovbolle.
Læs mere...
Økologisk Chorizopølse HOT
Pølsemagerens økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Nyd den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter og supper.
Læs mere...
Økologisk Urtesalami
Pølsemagerens økologiske Urtesalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med basilikum, rosmarin og hvidløg. Krydderurterne giver en delikat smag til den lidt tørre salami, som egner sig til både frokost og tapas.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*