Menu

Skiveskåret pålæg

Slagter Lampes skiveskåret pålæg er lavet i bedste slagterkvalitet og får deres unikke smag ved mange ugers modning og røgning over bøgeflis. Serien består af fire spændende varianter, der egner sig til både sandwich, rugbrød, tapas og pizza.

Kartoffelspegepølse
Slagter Lampes populære Kartoffelspegepølse fås nu også som skiveskåret. Spegepølsen er lavet af både svine- og oksekød og noget af spækket er erstattet med kartoffel. Nyd den milde spegepøølse på groft brød til frokost og brug den til sandwich og madpakke.
Læs mere...
Krosalami
Slagter Lampes Krosalami er en ægte sønderjysk specialitet med hele peberkorn. Salamien er modnet i ugevis for at få den gode smag frem og røget over bøgeflis. Nyd den på rugbrød med en skive løg eller til et groft stykke brød.
Læs mere...
Sønderjysk spegepølse m. enebær
Slagter Lampes Sønderjyske spegepølse er fremstillet efter original sønderjysk opskrift og langtidsrøget. Salamien er lavet af okse- og svinekød og har en fyldig enebærsmag. Server den med groft brød til frokost og brug den til sandwich og madpakke.
Læs mere...
Jalapeños salami
Slagter Lampes Jalapeños Salami er lavet af svine- og oksekød og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Vi har tilsat syltede jalapeños og egen krydderiblanding, der giver en fyrig og aromatisk smag, hvor alle kan være med. Nyd den med groft brød til tapas og frokost og brug den også gerne på pizza.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*