Menu

Tapas og brunch

Smag betyder alt, og vi eksperimenterer med nye kombinationer og fanger tidens trends, når vi udvikler nye produkter. Til tapasbordet hører de lidt mere tørre spegepølser, der nydes med pesto og aioli. Prøv også vores chorizopølser, som også fungerer fint som sprød, ristet snack. De lækre brunchpølser spises som tilbehør til både morgenmad og tapas og er super gode som snack. Find inspiration til din tapasanretning i vores opskriftsunivers.

Chorizopølse
Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.
Læs mere...
Økologisk Oksespegepølse
Pølsemagerens økologiske Oksespegepølse har en lækker aromatisk smag og et godt bid. Oksespegepølsen er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Brug den til sandwich og på tapasanretningen og prøv også at skære den i små skiver til cæsarsalaten.
Læs mere...
Økologisk Sønderjysk spegepølse
Pølsemagerens økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som hele familien vil elske. Nyd den i madpakken på rugbrød eller som tilbehør til din sandwich.
Læs mere...
Økologisk Pebersalami
Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien nydes på et stykke rugbrød eller en grovbolle.
Læs mere...
Økologisk Chorizopølse HOT
Pølsemagerens økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Nyd den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter og supper.
Læs mere...
Økologisk Urtesalami
Pølsemagerens økologiske Urtesalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med basilikum, rosmarin og hvidløg. Krydderurterne giver en delikat smag til den lidt tørre salami, som egner sig til både frokost og tapas.
Læs mere...
Chorizobrunchpølser
Prisbelønnet chorizobrunchpølse til dem, der vil have lidt mere smag i deres brunchpølse. Brug dem til brunch, i madpakken og ikke mindst til pølsehorn.
Læs mere...
Slagter brunchpølser
Krydrede brunchpølser med udvalgt svine- og oksekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*