fbpx Menu

Tapas og brunch

Smag betyder alt, og vi eksperimenterer med nye kombinationer og fanger tidens trends, når vi udvikler nye produkter. Til tapasbordet hører de lidt mere tørre spegepølser, der nydes med pesto og aioli. Prøv også vores chorizopølser, som også fungerer fint som sprød, ristet snack. De lækre brunchpølser spises som tilbehør til både morgenmad og tapas og er super gode som snack. Find inspiration til din tapasanretning i vores opskriftsunivers.

Tapas Hvidløgssalami 225 g
Røget og tørret salami med udsøgt svinekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet flere uger i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.
Læs mere...
Tapas Jalapeñosalami 225 g
Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svinekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Tapas Fennikelsalami 225 g
En spændende tapas variant af udvalgt svinekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Tapas Middelhavssalami 225 g
En lækker tør salami med oliven lavet af svinekød og modnet i 4 uger for at få den gode smag frem. Perfekt størrelse til tapas og små anretninger.
Læs mere...
Chorizopølse
Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.
Læs mere...
Økologisk Hvidløgsspegepølse
Pølsemagerens økologiske Hvidløgsspegepølse har en lækker delikat smag af hvidløg, uden at være for dominerende. Hvidløgsspegepølsen er lavet af dansk økologisk gris. røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Nyd den på rugbrød, til sandwich og tapas.
Læs mere...
Økologisk Oksespegepølse
Pølsemagerens økologiske Oksespegepølse har en lækker aromatisk smag og et godt bid. Oksespegepølsen er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Brug den til sandwich og på tapasanretningen og prøv også at skære den i små skiver til cæsarsalaten.
Læs mere...
Økologisk Sønderjysk spegepølse
Pølsemagerens økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som hele familien vil elske. Nyd den i madpakken på rugbrød eller som tilbehør til din sandwich.
Læs mere...
Økologisk Pebersalami
Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien nydes på et stykke rugbrød eller en grovbolle.
Læs mere...
Økologisk Chorizopølse HOT
Pølsemagerens økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Nyd den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter og supper.
Læs mere...
Kyllingebrunchpølser klassisk
En klassisk brunchpølse lavet af dansk kyllingekød og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. Nyd dem til morgenmaden, i madpakken og pølsehorn.
Læs mere...
Slagter brunchpølser
Krydrede brunchpølser med udvalgt svinekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*