Menu

Jul

Den helt rigtige julestemning er for mange forbundet med den helt rigtige julemenu. Hos Slagter Lampe er der ingen jul uden vores berømte blodpølse, sylte og selvfølgelig de velsmagende kålpølser. Viderefør de gamle traditioner eller skab dine egne, vi har sørget for den gode smag.

Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Julemedister
Grovhakket julemedister med allehånde og merian krydderi i. Nydes til stuvet hvidkål eller på et stykke friskbagt rugbrød.
Læs mere...
Julespegepølse m. valnødder
Spændende julespegepølse med valnødder og egen krydderiblanding. Valnødderne ses i strukturen og giver en delikat smag.
Læs mere...
Julespegepølse m. rom og rosin
Spændende spegepølse med hasselnødder, rom og rosiner. En ægte juleklassiker med raffineret smag.
Læs mere...
Juleleverpølse
Julens leverpølse er lavet med det bedste fra julen, nemlig bacon, mandarin og svesker. En spændende klassiker med blød og afrundet smag.
Læs mere...
Sylte
Vores nøglehulmærkede sylte er lavet efter familien Lampes originale opskrift. Server den på rugbrød med sennep og rødbede.
Læs mere...
Blodpølse
Ægte sønderjysk blodpølse. Blodpølsen skæres i 1 - 1½ cm tykke skiver. Steges på pande ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side til skiverne har en kernetemperatur på 75° C og serveres med sirup og æblemos.
Læs mere...
Surrib
Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet der hører julebordet til.
Læs mere...
Gammeldags sylte
Lavet efter original opskrift med løg og grovhakket kød af gris. Nyd sylten på rugbrød med sennep og rødbede.
Læs mere...
Grevefedt
Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*