Julespegepølse m. appelsin og chokolade

En delikat julespegepølse med noter af appelsin og chokolade. En rigtig spændende smagsvariant til julebordet. Nydes på rugbrød med en hjemmelavet appelsin mayonnaise.

Kan købes i:UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND OG PÅ FYN: FØTEX, BILKA, KVICKLY, SUPERBRUGSEN
Ingredienser pr 100 g færdigvare: Svinekød 112g, appelsinpasta 4,5g (appelsinceller 40%, sakkarose, vand, fortykningsmiddel (E1422), naturligt smagsstof, farve (E160a, E120), syre (E330)), salt, Chokolade 2,2 g (kakaomasse 43,0%, sukker, kakaosmør, emulgator SOJA Lecitin, naturlig vaniljearoma. Kan indeholde spor af MÆLK), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, enebærekstrakt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Kød fra EU. Ikke spiselig tarm.

Holdbarhed efter åbning: 21 dage i køleskab ved højst +5°C

Energi 1425 KJ / 344 kcal
Fedt 28 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,8 g
Kulhydrat 4,9 g
- heraf sukkerarter 4 g
Protein 18 g
Salt 4 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 7 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere