Rødvinssalami
Kombinationen af udsøgt rødvin, krydderier og svinekød af høj kvalitet giver den rustikke, kraftige smag, der gør vores rødvinssalami til en uundværlig del af en hyggelig aften med lækre tapasretter.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier( bl.a. hvidløg), rødvin 1%, dextrose, antioxidant (E301), farve (E120), surhedsregulerende middel (E575), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1620 KJ / 391 kcal |
Fedt | 35 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 13 g |
Kulhydrat | 1,5 g |
- heraf sukkerarter | 1,2 g |
Protein | 18 g |
Salt | 4,4 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.
Læs mere