Kyllingebrunchpølser klassisk
En klassisk brunchpølse lavet af dansk kyllingekød og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. Nyd dem til morgenmaden, i madpakken og pølsehorn.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering.
Energi | 947 KJ / 225 kcal |
Fedt | 17 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrat | 2,7 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2,6 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.
Læs mere