Europæisk guld til Slagter Lampe

Det blev fuldt hus, da Slagter Lampe høstede 16 medaljer ud af 16 mulige ved årets store internationale fagkonkurrence på ”IFFA” messen i Frankfurt.

15 guldmedaljer og 1 sølvmedalje og ikke mindst en stor ærespokal blev resultatet, da en international fagjury bedømte de indsendte produkter.

Det er et stærkt øjebliksbillede af en knivskarp produktion, når vi deltager med produkter, som vi plukker fra hylden. En stor cadeau til vores medarbejdere, der hver dag sikrer at kvaliteten er i orden.”

”Vi bruger fagkonkurrencerne til at holde os skarpe på kvalitet og teste nye produkter af. Det er en vigtig del af udviklingsprocessen her i pølsemageriet, og det giver mig da også motivation til at fastholde standarden og udvikle nye produkter”, udtaler Steen Lampe.

Det blev en bred vifte af produkter til både detail og foodservice, som fik anerkendelse. Blandt grillpølserne er Steen Lampe især glad for anerkendelsen af Jubilæumsringrideren, som han udviklede til firmaets 80-års jubilæum. ”Her er sammensætningen af krydderier og kød ramt rigtig godt”, siger en smilende Steen Lampe.

”Det betyder selvfølgelig også meget, at vi kan holde slagterhåndværket i hævd og stadig få guldmedalje for Krosalamien, som er helt tilbage fra min farfars tid.”

Iblandt guldvinderne var også Slagter Lampes nyeste satsning – Kyllingepølse Klassisk og Kyllingepølse Cheddar. En serie af kyllingepølser, som laves af dansk kyllingekød fra overlåret og udmærker sig ved sin gode smag og kvalitet.

Kyllingeprodukterne har været svære at få ind i detailbutikkerne i år, hvilket er rigtigt ærgerligt. Vi har aldrig haft så mange forbrugerhenvendelser på et produkt efter, det er taget ud af sortimentet i butikkerne. Kyllingepølserne vil derfor også være at finde på vores nye webshop, der lanceres efter sommerferien,” udtaler Steen Lampe.

Her hos Slagter Lampe kommer vi hver dag for at lave kvalitetspølser, og vi er meget stolte af resultatet,” slutter Steen Lampe.

Medaljeoversigt IFFA 2022

Den store ærespokal

15 guldmedaljer

Cheese BBQ Frankfurter
Jubilæumsringrider
Chili Emmentaler Frankfurter
Krosalami
Grovhakket Landleverpølse
Kyllingepølse Klassisk
Kyllingepølse m. cheddar
Bacon-cheddar Frankfurter
Chorizo brunchpølser
Tivolipølser
Ramsløgspølser
Gourmetpølser m. cheddar og jalapenos
Chili Ølpølser
Ølpølser
Grambogård Skinken

1 sølvmedalje

Tapas Chorizopølse