Om Slagter Lampe

Job hos
Slagter Lampe

Slagter Lampe er en sønderjysk familievirksomhed, der gennem tre generationer er drevet af familien Lampe. Kvalitet er grundstenen i vores pølsemageri, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og den gode smag. Vi er fagligt dygtige håndværkere, der sætter en ære i at fastholde det gamle slagterfag samtidig med, at vi opfinder nye produkter efter tidens trend . Vi er kvalitetsbevidste i vores arbejde og plejer de gode relationer på tværs af afdelinger i huset og sammen med vores samarbejdspartnere.

På denne side finder du ledige stillinger og link til mail, hvis du ønsker at søge uopfordret.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at søge job uopfordret til vores produktion, pakkeri og ekspedition eller kontor. Vi glæder os til at høre fra dig.

For at sikre, at vi behandler dig så godt som muligt, har vi ladet vores samarbejdspartner på jobsiden, prokan rekruttering, holde styr på vores ansøgninger.

Send din ansøgning til prokan ved at klikke HER

Om Slagter Lampe

Slagter Lampe er en ægte sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget siden 1939 har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser.

Læs mere

Kun råvarer af bedste kvalitet

Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag. Vi holder fast i at røge over bøgeflis, udvælger nøje kødet til det enkelte produkt og giver spegepølserne tid til at modnes. Det kan smages!

Læs mere