Menu

God smag til hverdagen

Vidste du, at vores Krosalami smager fantastisk på pizzaen? Eller at vores berømte Kålpølser kan tilberedes på mange måder – og at du med fordel kan bruge resterne (hvis der er nogen) i en salat? Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både moderne og klassiske retter til hele familien. God smag behøver nemlig hverken være besværligt eller forbeholdt særlige lejligheder. Så længe kvaliteten er høj, kan du nemt få masser af god smag ind i hverdagen.

Hurtige tips

Har du en rest spegepølse tilovers eller mangler du et fif til at pifte aftensmaden op, så er det her du finde de simple og enkle tips til hverdag.

Forkæl grillen

Slagter Lampe fører en masse spændende varianter af grillpølser – alle med et godt bid og delikat smag af kvalitetskød, vores egen krydderiblanding og røgning.

Find inspiration til madpakken

Slagter Lampe elsker en god madpakke og mener den skal være lækker og indbydende. Få inspiration til at gøre hverdags madpakken til lidt mere en bare en madpakke…

Rigtig pizza, god pizza

Fremragende pizza med ultrasprøde bund, fortjener de bedste ingredienser og den gode smag i vores spegepølser gør dem særdeles velegnede som fyld på din pizza

Brunch lækkerier

Brunch kan serveres på et utal af måder. Der er de helt traditionelle retter, der hører til på brunchbordet, men prøv også et par nye alternativer.

Få gode ideer til at variere serveringen og prøv vores mange forskellige brunchpølser.

Smagfulde tapas

Tapas skal være nemt og helst ligne en million på samme tid. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration og ideer til dit tapasbord.

En ægte sønderjysk tradition

Grunden, til at de hedder kålpølser, er, at de smager ualmindelig godt til retter med kål, fx gammeldags hvidkål og grønlangkål eller anvendt dagen efter kold i en salat. Kålpølser er også rigtig gode efter en tur på grillen.

Prøve selv vores opskrifter og sæt tænderne i en ægte sønderjysk tradition.

! i
Designed by fingerspitz*