Om Slagter Lampe

Traditionerne
lever videre

Slagter Lampe er en ægte sønderjysk familievirksomhed, hvor håndværket og respekten for slagterfaget siden 1939 har dannet baggrund for nogle af Danmarks bedste pølser. I dag er det 3. generation af slagterfamilien med Steen Lampe i spidsen, der fører traditionerne videre og driver pølsemageriet i Haderslev.

Kvalitet i 3. generation

Virksomheden blev grundlagt i 1939 af Ernst Lampe, der åbnede slagterforretningen i Haderslev. Mange af de håndværkstraditioner, der dengang lå til grund for produktionen, som fx røgning over bøgeflis, opskrifter og krydderiblandinger, er stadig en vigtig del af virksomheden i dag.

Efter Ernst Lampe overtog Bent Lampe, der er far til Steen Lampe. I dag er slagterbutikken lukket, og produktionen er flyttet til moderne faciliteter, men Slagter Lampe har stadig hjemme i Haderslev. Både her og i store dele af landet er Slagter Lampe synonym med sønderjyske klassikere og en kvalitet, man ikke finder mange andre steder. Af samme grund har Slagter Lampe gennem årene modtaget adskillige internationale priser for sine pølser.

Nøgleordet for vores håndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet.

Steen Lampe, 3. generation

International anerkendelse

Slagter Lampe deltager løbende i internationale og nationale fagkonkurrencer, hvor smag, kvalitet og produkt bedømmes af professionelle. Det er med til at holde os skarpe og vi arbejder hver dag på at fastholde en konstant, god kvalitet, så vi kan leve op til guldet hele året rundt.

Læs mere

Læs mere om Slagter Lampe

Kvalitet gør en forskel

Vi har en passion for godt slagterhåndværk og kvalitet er en del af vores DNA.

læs mere her

Foodservice messer

Vi deltager på de professionelle fødevaremesser i løbet af året. Kig forbi vores stand.

Her kan du møde os

Prisvindende pølser

Gennem årene har vi fået stor anerkendelse for vores slagterhåndværk og kvalitet.

læs mere her

Firmajulegaver

Glæd dine medarbejdere med helt specielle slagtervarer, der kun laves til jul.

SE BROCHURE HER