Slagter Brunchpølser

Krydrede brunchpølser med udvalgt dansk svinekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.

Kan købes i:REMA 1000
Ingredienser: Svinekød 77%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Lammetarm. Kogt og røget. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi 1089 KJ / 263 kcal
Fedt 22 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,1 g
Kulhydrat 2,2 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 14 g
Salt 3,3 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere