Slagter Brunchpølser
Krydrede brunchpølser med udvalgt dansk svinekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Ingredienser: Svinekød 77%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Lammetarm. Kogt og røget. Pakket i beskyttende atmosfære.
Detaljer
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1089 KJ / 263 kcal |
Fedt | 22 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,1 g |
Kulhydrat | 2,2 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 14 g |
Salt | 3,3 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere