Danmarks Bedste Grillpølse

Danske Slagtermestre og forbrugere har kåret vores Cheese BBQ Frankfurter til Danmarks Bedste Grillpølse. Kombinationen af lækker cheddarost og barbecuekrydderi gør, at den saftige grillpølse er så populær og en klar favorit blandt hele familien.

Nøje udvalgte råvarer

Cheese BBQ Frankfurteren er lavet af nøje udvalgt svinekød, som vores erfarne pølsemagere udvælger og håndsorterer. Slagterpølsen er røget over bøgeflis og har sin unikke smag fra cheddarost og vores helt egen krydderiblanding med barbecue.

FInd pølsen her
Cheese barbecue frankfurter

Tip: Pastasalat med Cheese BBQ

Har du grøntsagsrester i køleskabet, eller ønsker du at lave lidt nem mad, kan du lave en pastasalat med vores Cheese BBQ Frankfurter, som vil tilføje en cremet og delikat smag. Grill pølsen og skær den i mundrette bidder. Tilføj den i din pastasalat. Velbekomme.

FInd vores grillopskrifter her

Valgt af forbrugerne

Vi er stolte af, at Danske Slagtermestre og forbrugere har kåret vores Cheese BBQ Frankfurter til Danmarks Bedste Grillpølse. Kåringen fandt sted på fagmessen FoodExpo, hvor omkring 80 forskellige grillpølser blev bedømt af et fagpanel. De fem bedste pølser blev herefter bedømt af de besøgende på messen, som altså havde en klar favorit.

Læs mere om vores priser