fbpx Menu

Grillfavoritter

Danskerne er ubetinget det folk i verden, der griller mest, gerne flere gange om ugen. Så man kan vist godt sige, at grill er blevet en folkesport. Her hos Slagter Lampe forbinder vi det at grille som en ramme om venskab og familie, og vi glæder os hvert år til mange hyggelige stunder i det fri. Så invitér vennerne forbi til en gang pølser og kartoffelsalat – mere skal der ikke til.

Grillbagte kartofler med fetacreme

Et godt alternativ til kartoffelsalaten er disse lækre bagte kartoffelskiver med fetacreme og en jordbærsalat til ved siden af.

Server en røget Slagter Frankfurter til.

Tip

Tapas på terrassen

Lav små lækre grillspyd med Slagter Brunchpølser, ananas og tomat og server ærtemole til. Blend friske ærter med olivenolie, citronsaft- og skal, hvidløg og salt og peber.

Så er der sommer på terrassen.

Hash browns til grillpølser

Hash browns laves af revne kartofler med krydderier og æg og steges i olie til de er gyldne og sprøde. Server en yoghurt med mynte og agurk til din egen grillpølsefavorit.

Græsk linsesalat til Ringriderpølse

En dejlig mættende salat med solmodne tomater, linser, agurk og feta, krydret med citron og mynte.

Her har vi serveret de sønderjyske ringriderpølser til.

Grillspyd m. chorizo og sweet potato

Grøntsager på spyd er lækkert tilbehør til grillpølser. Her har vi brugt de søde kartofler og kombineret med ost og chorizo, der sammen med pestoen fungerer godt til en Cheese BBQ Frankfurter.

Pølsemix m. barbecuesauce

Der er ikke noget bedre end stegte pølser og kartofler på panden, og så lige med en hjemmelavet barbecuesauce ovenpå.

Brug pølserester eller køb vores Grillmix pakke med Ringriderpølser, Cheese BBQ frankfurter og klassiske Grillpølser, så har du et ægte pølsemix.

Bruschetta

Sommerens tomater på sprødt grillet brød er en skøn snack til grillmaden, her har vi lavet en klassisk bruschetta. Drys med frisk basilikum eller den krydderurt du har.

Kryddersmør til grillmad

Hvem elsker ikke en god kryddersmør til sin flutes? Man kan næsten spise uanede mængder brød, når denne kryddersmør står på bordet. Server den i et lille glas eller rul den i stænger og server i skiver.

Tip

Snack til den lille sult

Grill grønne asparges med olivenolie og hakket hvidløg. Server dem til en Cheese BBQ Frankfurter med lune tortillachips og hakket tomat salsa.

Grill tapas

Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde omkring bordet med mange små retter. Her får du opskriften på 5 simple retter, som kan spises sammen eller nydes hver for sig. Alle passer godt til en grillet pølse. Prøv vores Grillmix, hvor du får 3 slags pølser i en pakke.

Ringriderpølser i rødt og hvidt

Når man kombinerer en god ringriderpølse med ost og bacon, kan det ikke gå helt galt. Prøv denne lækre kombination, når gutterne kommer til fodbold.

Gourmet hotdog m. kyllingepølser

Her er en spændende hotdog med en lækker topping af fennikel, druer og bagte tomater.

Snobrød på grill

Udnyt eftervarmen på grillen og bag de lækreste indbagte pølser a al snobrød til hygge eller madpakken i morgen.

Dejen laves i forvejen og hæver en time før den skal på grillen.

Tip

Gourmet hotdog m. kapers

Rør din sennep med lidt honning, det passer godt til den lidt stærkere Kyllingepølse med ost og jalapeños. Top din hotdog med revet peberrod, kapers og ærtespirer.

Kartoffelsalat m. chorizopølse

En spændende kartoffelsalat med soltørrede tomater og chorizopølse, der passer til alle slags pølser. Her har vi serveret Kyllingepølser m. ost og jalapeños til.

Kartoffelsalat m. rygeost

Nye kartofler med rygeost og pære er en lækker kombination. Prøv den sammen med vores Slagter Frankfurter.

Bruschetta m. karamelliseret løg

Skal der kræses lidt ekstra for dine grillgæster, så er det nemt at høste et par ekstra point med denne lækre bruschetta med søde rødløg. Her har vi serveret retten til et par grillede kyllingepølser.

Tip

Grillspyd til børn

Lav dit eget grillspyd med sjove grene fra haven. Rens grenene og læg dem i vand ca. 1 time før grilning. 

Sæt små agurker, hele jordbær, kogte kartofler og halve pølser på grenene og læg hele spyddet på grillen og vend det undervejs.

Kyllingepølserne er gode til grillspyd og fås i tre varianter: Klassisk, Cheddar og Ost & Jalapeños.

Grøn kartoffelsalat m. kålpølser

En let kartoffelsalat med bagte rødløg og grønne elementer, der giver et frisk indspark til de røgede kålpølser.

Grillet hjertesalat m. Cheese BBQ frankfurter

Alle grøntsager bliver lækre på grillen, og lige nu er de grønne og hvide asparges rigtig lækre. Anret de grillede grøntsager på en stor tallerken med revet parmesan og Danmarks Bedste Grillpølse på toppen.

Grillet kålpølse og spidskål med øl

Her er et godt tip til nemt tilbehør, som passer rigtig godt til vores kålpølse. Spidskålen får sødme, når den grilles og hælder du lidt mørkt øl over, bliver det rigtig lækker. Smag selv.

Minipizza med kyllingepølser

En hurtig lækker pizza på grillen til hverdagen. Opskriften er med tomatsovs i bunden, varier gerne med pesto eller fynsk rygeost på bunden og kartofler på toppen.

Pull a part bread m. pesto

Et lunt hjemmebagt brød er altid lækkert til grillpølser. Prøv dette spændende brød, der er bygget op med lag af grøn pesto og ost, lige til at skille ad, når det er bagt.

Ringrider m. melonsalat og fetacreme

Den traditionelle sønderjyske Ringriderpølse er rigtig god på grillen og gør sig godt en sommeraften med en frisk melonsalat og fetacreme

Tip

Grillet fennikel m. citron

Nogle gange er det de mest simple ting, der smager bedst. Her har vi skåret en fennikel i tykke skiver, penslet med olivenolie og krydret med salt, peber og røget paprika.

Grill skiverne i ca. 10 minutter og pres lidt citronsaft og revet skal ud over lige inden servering. Pynt med dild.

Smager fantastisk til en klassisk kyllingepølse.

Sellerifritter m. bearnaise mayo

Danmarks Bedste Grillpølse – Cheese BBQ Frankfurter gør sig godt med sellerifritter og en hjemmerørt mayo med hakket, frisk estragon, så kan sommeren bare komme an.

Tip

Sprøde knuste kartofler

Kog kartofler med skræl til de er møre. Mos dem let og læg revet parmesan og kryddersmør på toppen.

Grill dem i ovn eller på grillen til smørret er smeltet og kartoflerne er blevet sprøde.

Server til grillede Kyllingepølser med ost og jalapeños.

Blå pastasalat til pølser

En nem og hurtig pastasalat, der med sin blålige farve er et perfekt match til en grillet pølse.

Tomater m. grillet halumi

Prøv denne spændende tomatsalat som et alternativ til den traditionelle grønne salat. Tomater og grillet halumi går rigtig godt til Slagter Lampes Ringriderpøser.

Grillspyd m. Cheese BBQ

Alle vores pølser kan bruges til dette lækre grillspyd med grillet citron og grøntsager.

Her har vi brugt vores Cheese BBQ Frankfurter – kåret til Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre og forbrugere.

Salat m. jordbær til kålpølse

Den danske sommer byder på skønne jordbær og friske ærter, og vi har her lavet en lækker salat med det bedste fra haven.

Salaten passer rigtig godt til vores røgede Kålpølser, der grilles ca. 20 minutter på grill. Lav gerne et dekorativt snit i pølsen.

Tip

Slagterens pølsefad

Skal det være nemt, er her et tip til hurtig aftensmad.

Læg nye kartofler i fad med skiveskårede pølser, forårsløg, løg, rød peber og persille. Krydr med salt, peber og paprika og dyp lidt olie eller smeltet smør henover. Stil fadet i grill med lukket låg i ca. 30 – 40 minutter.

Vi har her brugt Hertug Frankfurter, vælg din egen favorit.

Chimichurri kartofler m. Hertug Frankfurter

Tilbehøret til grillpølser kan varieres efter smag og humør. Her har vi blandet frisk pillede kartofler med en lækker grøn sauce, som passer godt til vores røgede Hertug Frankfurter.

Hotdog m. Chili Emmentaler

Prøv at lave en lækker hotdog med vores grillpølser, det bliver en succes. Her har vi lavet en mexicansk inspireret hotdog, der vækker dine smagsløg.

Rustik hotdog med Hertug Frankfurter

Prøv en spændende hotdog med brioche pølsebrød, svampe og løgkompot.

Hjemmelavet salsa til grillpølser

En rygende varm bagt kartoffel med salsa er rigtig lækker til alle typer grillpølser. Her har vi serveret den med vores Chili Emmentaler frankfurter.

Ringrider m. ratatouille og rød surkål

Steg eller grill Slagter Lampes sønderjyske Ringriderpølser og server de sprøde pølser med grillet grøntsager og din egen marinerede surkål, der laves 3 – 4 dage i forvejen.

Sommerpasta m. Cheese BBQ

En lækker sommerret med Danmarks Bedste Grillpølse!
Grill Cheese BBQ frankfurter og skær pølsen i skiver, så man kan se den indbydende cheddarost. Vend skiverne sammen med frisk kogt pasta, basilikum pesto, squash strimler og krydderurter.

Stegte løgringe til hotdog

Lav et sprødt indslag til din hotdog, sødme fra løget og den sprøde overflade passer godt som topping til hotdog eller bare som snack ved siden af.

Sønderjysk Grillpølse m. gulerodspuré

Vores Sønderjysk Grillpølse og Kålpølse har en god røget smag, som bliver ekstra god på grillen. Server en lækker puré til pølserne sammen med langtidsbagte rødløg.

Syrlig peberfrugt til grill

Alt slags sylt er lækkert til et par sprøde, røgede grillpølser. Det kan laves af mange grøntsager og holde sig længe i køleskabet. Server peberfrugten som tilbehør eller pynt den grønne salat med de flotte røde skiver. Det giver et lækkert kik til din salat.

Grilltips til hotdog

Lav en alternativ hotdog, hvor du erstatter brødet med en tortilla. Det giver en helt anden oplevelse, top din hotdog med rødløg, radisse, sennep, syltet agurk og evt. spirer.

Her har vi brugt vores Sønderjysk Grillpølse som i øjeblikket kun sælges til foodservice.

Grillede frankfurtere med grøn kartoffelsalat

Slagter Lampe fører en masse spændende varianter af grillpølser – alle med et godt bid og delikat smag af kvalitetskød, vores egen krydderiblanding og røgning. Og med følgeskab af en hurtig kartoffelsalat har du et nemt og mættende måltid.

Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat

Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.

! i
Designed by fingerspitz*