Menu

Grillfavoritter

Danskerne er ubetinget det folk i verden, der griller mest, gerne flere gange om ugen. Så man kan vist godt sige, at grill er blevet en folkesport. Her hos Slagter Lampe forbinder vi det at grille som en ramme om venskab og familie, og vi glæder os hvert år til mange hyggelige stunder i det fri. Så invitér vennerne forbi til en gang pølser og kartoffelsalat – mere skal der ikke til

Blå pastasalat til pølser

En nem og hurtig pastasalat, der med sin blålige farve er et perfekt match til en grillet pølse.

Tomater m. grillet halumi

Prøv denne spændende tomatsalat som et alternativ til den traditionelle grønne salat. Tomater og grillet halumi går rigtig godt til Slagter Lampes Ringriderpøser.

Grillspyd m. Cheese BBQ

Alle vores pølser kan bruges til dette lækre grillspyd med grillet citron og grøntsager.

Her har vi brugt vores Cheese BBQ Frankfurter – kåret til Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre og forbrugere.

Salat m. jordbær til kålpølse

Den danske sommer byder på skønne jordbær og friske ærter, og vi har her lavet en lækker salat med det bedste fra haven.

Salaten passer rigtig godt til vores røgede Kålpølser, der grilles ca. 20 minutter på grill. Lav gerne et dekorativt snit i pølsen.

TIP! Slagterens pølsefad

Skal det være nemt, er her et tip til hurtig aftensmad.

Læg nye kartofler i fad med skiveskårede pølser, forårsløg, løg, rød peber og persille. Krydr med salt, peber og paprika og dyp lidt olie eller smeltet smør henover. Stil fadet i grill med lukket låg i ca. 30 – 40 minutter.

Vi har her brugt Hertug Frankfurter, vælg din egen favorit.

Chimichurri kartofler m. Hertug Frankfurter

Tilbehøret til grillpølser kan varieres efter smag og humør. Her har vi blandet frisk pillede kartofler med en lækker grøn sauce, som passer godt til vores røgede Hertug Frankfurter.

Hotdog m. Chili Emmentaler

Prøv at lave en lækker hotdog med vores grillpølser, det bliver en succes. Her har vi lavet en mexicansk inspireret hotdog, der vækker dine smagsløg.

Rustik hotdog med Hertug Frankfurter

Prøv en spændende hotdog med brioche pølsebrød, svampe og løgkompot.

Hjemmelavet salsa til grillpølser

En rygende varm bagt kartoffel med salsa er rigtig lækker til alle typer grillpølser. Her har vi serveret den med vores Chili Emmentaler frankfurter.

Ringrider m. ratatouille og rød surkål

Steg eller grill Slagter Lampes sønderjyske Ringriderpølser og server de sprøde pølser med grillet grøntsager og din egen marinerede surkål, der laves 3 – 4 dage i forvejen.

Sommerpasta m. Cheese BBQ

En lækker sommerret med Danmarks Bedste Grillpølse!
Grill Cheese BBQ frankfurter og skær pølsen i skiver, så man kan se den indbydende cheddarost. Vend skiverne sammen med frisk kogt pasta, basilikum pesto, squash strimler og krydderurter.

Stegte løgringe til hotdog

Lav et sprødt indslag til din hotdog, sødme fra løget og den sprøde overflade passer godt som topping til hotdog eller bare som snack ved siden af.

Sønderjysk Grillpølse m. gulerodspuré

Vores Sønderjysk Grillpølse og Kålpølse har en god røget smag, som bliver ekstra god på grillen. Server en lækker puré til pølserne sammen med langtidsbagte rødløg.

Syrlig peberfrugt til grill

Alt slags sylt er lækkert til et par sprøde, røgede grillpølser. Det kan laves af mange grøntsager og holde sig længe i køleskabet. Server peberfrugten som tilbehør eller pynt den grønne salat med de flotte røde skiver. Det giver et lækkert kik til din salat.

Grilltips til hotdog

Lav en alternativ hotdog, hvor du erstatter brødet med en tortilla. Det giver en helt anden oplevelse, top din hotdog med rødløg, radisse, sennep, syltet agurk og evt. spirer.

Her har vi brugt vores Sønderjysk Grillpølse som i øjeblikket kun sælges til foodservice.

Grillede frankfurtere med grøn kartoffelsalat

Slagter Lampe fører en masse spændende varianter af grillpølser – alle med et godt bid og delikat smag af kvalitetskød, vores egen krydderiblanding og røgning. Og med følgeskab af en hurtig kartoffelsalat har du et nemt og mættende måltid.

Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat

Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.

! i
Designed by fingerspitz*