fbpx Menu

Vi er stolte af vores fødevarepriser

Det er en stor anerkendelse for vores håndværk og et skulderklap til alle vores medarbejdere, som hver dag sikrer at kvaliteten er i orden. Det er altid spændende at få sine produkter bedømt af en international fagjury og ikke desto mindre fantastisk, når det lykkedes at få medaljer med hjem. Vi arbejder hver dag på at fastholde en konstant, god kvalitet, så vi kan leve op til guldet hele året rundt.

IFFA 2022

Europæisk guld til Slagter Lampe

Det blev fuldt hus, da Slagter Lampe høstede 16 medaljer ud af 16 mulige ved årets store internationale fagkonkurrence på ”IFFA” messen i Frankfurt.

15 guldmedaljer og 1 sølvmedalje og ikke mindst en stor ærespokal blev resultatet, da en international fagjury bedømte de indsendte produkter.

Danske Slagtermestre 2021

16 medaljer i bredt felt

Danske Slagtermestre har i fagkonkurrence 2021 givet Slagter Lampe 8 guld og 8 sølvmedaljer fordelt på 5 store kategorier.

Tapas Chorizopølse er gået videre i finalen, som afholdes på FoodExpo i Herning 2022.

Danske Slagtermestre 2019

Danmarks bedste

I fagkonkurrence hos Danske Slagtermestre vandt vi guld i kategorierne “Danmarks Bedste Grillpølse”, “Danmarks Bedste Økologiske Spegepølse”, “Danmarks Bedste Spegepølse” og er i finalen med tre produkter til FOODEXPO 2021.

Suffa 2018

Stor international anerkendelse

Vi er utrolig glade for at få medaljer med hjem for samtlige indsendte produkter. Det blev til i alt 3 ærespokaler, 14 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer.

FOODEXPO 2018

Danmarks bedste grillpølse

Danske Slagtermestre har netop kåret Slagter Lampes Cheese BBQ Frankfurter til “Danmarks Bedste Grillpølse”. Det blev til i alt 14 medaljer og endnu en flot finaleplads med Tapas Middelhavssalamien i kategorien “Snackpølser”

Suffa 2017

Guld for kvalitet og den gode smag

Ved årets store internationale fagmesse SUFFA i Stuttgart høstede Slagter Lampe stor anerkendelse for kvalitet og den gode smag med 13 medaljer og en ærespokal.

Iffa frankfurt 2016

Guldmedaljer til sønderjyske gourmetpølser

IFFA messen i Frankfurt er en af verdens førende messer, hvor høj kvalitet og innovation er i fokus. Førende producenter fra mere end 143 lande deltager på messen, hvor der konkurreres og hvor kun de bedste vinder medaljer. Slagter Lampe deltog med 11 produkter og kom hjem med 11 medaljer og en ærespokal.

Suffa 2014

Tyske medaljer for høj kvalitet

Den tyske specialmesse for slagtervarer, Suffa, i Stuttgart, der betragtes som hjemmebanen for tysk pølseproduktion, har tildelt Slagter Lampe medaljer for 9 forskellige pølser direkte fra produktionen.

! i
Designed by fingerspitz*