Menu

Stort sortiment
med høj kvalitet

Hos Slagter Lampe fører vi et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser samt kød- og leverpølser. Derudover fører vi en række specialiteter, der også bliver produceret efter originale opskrifter. Vi holder fast i vores gamle traditioner, men samtidig arbejder vi også altid på at forny os og finde inspiration i det moderne køkken. Derfor vil du kunne finde både klassiske spegepølser, sønderjyske originaler og moderne varianter i vores sortiment.

Spegepølser

I Sønderjylland har der altid været en stolt tradition for spegepølser, en tradition som vi hos Slagter Lampe har været med til at udvikle og videreføre. Vi anvender kun kød og spæk af højeste kvalitet og værner om de håndværksmæssige traditioner med røgning over bøgeflis og lang modningstid, så du altid kan nyde den ægte smag af spegepølse.

Krosalami
Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.
Læs mere...
Sønderjysk spegepølse
Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.
Læs mere...
Kartoffelspegepølse
Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.
Læs mere...
Hvidløgsspegepølse
Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.
Læs mere...
Jalapeños spegepølse
En fyrig spegepølse med syltede jalapeños, der vækker smagsløgene. Røget over bøgeflis og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. Nydes på groft brød og sandwich, prøv den også på pizza.
Læs mere...
Oksespegepølse
Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.
Læs mere...
Enebærspegepølse
Vores Enebærspegepølse er fremstillet efter vores sønderjyske, traditionsrige opskrift med langtidsrøgning. Den fyldige enebærsmag er en populær variant til frokostbordet sammen med groft rugbrød og løgringe.
Læs mere...
Pastaspegepølse
En moderne spegepølse der ikke går på kompromis med den klassiske smag af sønderjysk spegepølser. I vores pastaspegepølse har vi erstattet spæk med pasta og tilsat vores egen krydderiblanding, som giver spegepølsen en mild krydret smag.
Læs mere...
Ålerøget spegepølse
Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.
Læs mere...
Løgpølse
Vores berømte Løgpølse er en ægte klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel nydes med ekstra løg.
Læs mere...
Cognacspegepølse
Cognacspegepølsen er fremstillet af udsøgte råvarer fra både gris og okse og tilsat ægte fransk cognac. Kombinationen af cognac, krydderier og røgen fra bøgeflis giver spegepølsen en delikat og perfekt afrundet smag.
Læs mere...
Rødvinssalami
Kombinationen af udsøgt rødvin, krydderier og svinekød af høj kvalitet giver den rustikke, kraftige smag, der gør vores rødvinssalami til en uundværlig del af en hyggelig aften med lækre tapasretter.
Læs mere...

Økologiske pølser

Slagter Lampes nye økologiske serie er lavet af dansk, økologisk gris, der bærer mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” og udvalgt oksekød. Alle varianter er glutenfri og de lettere tørre salamier får deres delikate smag fra velsmagende krydderier og flere ugers modning. Serien består af 5 varianter til frokostbordet og tapas: Urtesalami, Pebersalami, Sønderjysk Spegepølse, Chorizo HOT og Oksespegepølse.

Økologisk Oksespegepølse
Pølsemagerens økologiske Oksespegepølse har en lækker aromatisk smag og et godt bid. Oksespegepølsen er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Brug den til sandwich og på tapasanretningen og prøv også at skære den i små skiver til cæsarsalaten.
Læs mere...
Økologisk Sønderjysk spegepølse
Pølsemagerens økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som hele familien vil elske. Nyd den i madpakken på rugbrød eller som tilbehør til din sandwich.
Læs mere...
Økologisk Pebersalami
Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien nydes på et stykke rugbrød eller en grovbolle.
Læs mere...
Økologisk Chorizopølse HOT
Pølsemagerens økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Nyd den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter og supper.
Læs mere...
Økologisk Urtesalami
Pølsemagerens økologiske Urtesalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med basilikum, rosmarin og hvidløg. Krydderurterne giver en delikat smag til den lidt tørre salami, som egner sig til både frokost og tapas.
Læs mere...

Skiveskåret pålæg

Slagter Lampes skiveskåret pålæg er lavet i bedste slagterkvalitet og får deres unikke smag ved mange ugers modning og røgning over bøgeflis. Serien består af fire spændende varianter, der egner sig til både sandwich, rugbrød, tapas og pizza.

Kartoffelspegepølse
Slagter Lampes populære Kartoffelspegepølse fås nu også som skiveskåret. Spegepølsen er lavet af både svine- og oksekød og noget af spækket er erstattet med kartoffel. Nyd den milde spegepøølse på groft brød til frokost og brug den til sandwich og madpakke.
Læs mere...
Krosalami
Slagter Lampes Krosalami er en ægte sønderjysk specialitet med hele peberkorn. Salamien er modnet i ugevis for at få den gode smag frem og røget over bøgeflis. Nyd den på rugbrød med en skive løg eller til et groft stykke brød.
Læs mere...
Sønderjysk spegepølse m. enebær
Slagter Lampes Sønderjyske spegepølse er fremstillet efter original sønderjysk opskrift og langtidsrøget. Salamien er lavet af okse- og svinekød og har en fyldig enebærsmag. Server den med groft brød til frokost og brug den til sandwich og madpakke.
Læs mere...
Jalapeños salami
Slagter Lampes Jalapeños Salami er lavet af svine- og oksekød og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Vi har tilsat syltede jalapeños og egen krydderiblanding, der giver en fyrig og aromatisk smag, hvor alle kan være med. Nyd den med groft brød til tapas og frokost og brug den også gerne på pizza.
Læs mere...

Grillpølser

Danske Slagtermestre og forbrugere har kåret Cheese BBQ frankfurter med cheddarost og barbecuekrydderi til “Danmarks Bedste Grillpølse”. Det er vi utroligt stolte over og arbejder hver dag for at leve op til guldet. Det er en af vores mest populære grillpølser, så måske bliver det også din sommerfavorit. Mange af vores grillpølser har vundet internationale priser for deres gode smag og kvalitet, vurder selv.

Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Cheese BBQ frankfurter
Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre og forbrugere. Kombinationen af cheddarost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser.
Læs mere...
Ringrider pølser
Vores allerførste grillpølse og en ægte sønderjysk specialitet, hvis milde smag i årevis har gjort den til en væsentlig del af den sønderjyske ringriddertradition. Perfekt til både pande og grill.
Læs mere...
Milano Frankfurter
Grovhakket grillpølse inspireret af Middelhavskøkkenet, tilsat fennikel og vores egen krydderiblanding, der giver en pikant smag.
Læs mere...
Taverna pølser
En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.
Læs mere...
Hertug Frankfurter
Prisvindende klassisk frankfurter med okse- og svinekød, tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding, der giver en enestående smag. Nyd vores frankfurter med brød og kartoffelsalat.
Læs mere...
Chili-emmentaler Frankfurter
Prisvindende gourmetpølse med en god afbalanceret smag af emmentaler og chili. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer og nænsomt røget over bøgeflis.
Læs mere...
Oscar Frankfurter
Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.
Læs mere...
Slagter Frankfurter
En god smagfuld pølse med svinekød og vores egen krydderiblanding. Røget over bøgeflis, der giver pølsen sin karakteristiske smag.
Læs mere...
Grillpølser
Vores klassiske grillpølse med et godt bid. Fremstillet af de bedste råvarer og elsket for sin runde og milde smag.
Læs mere...
Jubilæums frankfurter
En mild krydret frankfurter, der får sin unikke smag fra vores egen krydderiblanding og røgen fra bøgeflis.
Læs mere...
Jubilæums ringrider grillpølse
I anledningen af vores 80-års jubilæum har vi udviklet en velsmagende ringrider med egen krydderiblanding.
Læs mere...

Tapas og brunch

Smag betyder alt, og vi eksperimenterer med nye kombinationer og fanger tidens trends, når vi udvikler nye produkter. Til tapasbordet hører de lidt mere tørre spegepølser, der nydes med pesto og aioli. Prøv også vores chorizopølser, som også fungerer fint som sprød, ristet snack. De lækre brunchpølser spises som tilbehør til både morgenmad og tapas og er super gode som snack. Find inspiration til din tapasanretning i vores opskriftsunivers.

Chorizopølse
Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.
Læs mere...
Økologisk Oksespegepølse
Pølsemagerens økologiske Oksespegepølse har en lækker aromatisk smag og et godt bid. Oksespegepølsen er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Brug den til sandwich og på tapasanretningen og prøv også at skære den i små skiver til cæsarsalaten.
Læs mere...
Økologisk Sønderjysk spegepølse
Pølsemagerens økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som hele familien vil elske. Nyd den i madpakken på rugbrød eller som tilbehør til din sandwich.
Læs mere...
Økologisk Pebersalami
Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien nydes på et stykke rugbrød eller en grovbolle.
Læs mere...
Økologisk Chorizopølse HOT
Pølsemagerens økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Nyd den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter og supper.
Læs mere...
Økologisk Urtesalami
Pølsemagerens økologiske Urtesalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med basilikum, rosmarin og hvidløg. Krydderurterne giver en delikat smag til den lidt tørre salami, som egner sig til både frokost og tapas.
Læs mere...
Chorizobrunchpølser
Prisbelønnet chorizobrunchpølse til dem, der vil have lidt mere smag i deres brunchpølse. Brug dem til brunch, i madpakken og ikke mindst til pølsehorn.
Læs mere...
Slagter brunchpølser
Krydrede brunchpølser med udvalgt svinekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.
Læs mere...

Specialiteter

Få steder i landet er mad forbundet med så stærke traditioner som i Sønderjylland. Derfor kan vi byde på en række specialiteter, produceret fra originale opskrifter med rødder tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939.

Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Thepølse
En af de ældste sønderjyske pølsespecialiteter, der får sin milde og runde smag fra svinekød af høj kvalitet og vores egen specielle krydderiblanding. Prøv Thepølsen på ristet franskbrød med løgringe og friskbrygget te og oplev en ægte sønderjysk tradition.
Læs mere...
Grevefedt
Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.
Læs mere...
Løgpølse
Vores berømte Løgpølse er en ægte klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel nydes med ekstra løg.
Læs mere...

Kød- og leverpølser

Vores kød- og leverpølser har en mild smag, der er elsket af hele familien. Perfekt til både madpakker og lækre frokostanretninger. Skær pølserne, som du bedst kan lide dem og nyd sønderjysk råvarekvalitet og enestående smag i hver en skive.

Guldleverpølse
Guldleverpølsen er vores mest efterspurgte leverpølse og er elsket af hele familien for sin dejlige, milde smag og skærefaste konsistens. Den fremstilles efter den gamle originale opskrift og gør sig allerbedst på et stykke frisk rugbrød med tykke agurkeskiver.
Læs mere...
Sardelpølse 300 g
Slagter Lampes sønderjyske sardelpølse fås i en 300 g og 550 g variant. Børnene elsker sardelpølsen for sin milde og runde smag, server den på rugbrød med en agurkskive eller i sandwich.
Læs mere...
Sardelleverpølse 550 g
Slagter Lampes sønderjyske sardelpølse er krydret med egen krydderiblanding og har en mild og rund smag‚ perfekt til børnenes madpakker.
Læs mere...
Jagtpølse
En ægte tysk specialitet lavet af kvalitetskød og tilsat vores særlige krydderiblanding og pistacienødder. Jagtpølsen har en god og kraftig smag, der gør den meget velegnet i en sandwich med sprød salat, ost, tomat og agurk. Slagter Lampes Jagtpølse bærer nøglehulmærket.
Læs mere...
Thepølse
En af de ældste sønderjyske pølsespecialiteter, der får sin milde og runde smag fra svinekød af høj kvalitet og vores egen specielle krydderiblanding. Prøv Thepølsen på ristet franskbrød med løgringe og friskbrygget te og oplev en ægte sønderjysk tradition.
Læs mere...
Grovhakket landleverpølse
Grovhakket leverpølse er et lækkert alternativ til paté og postej. Den smager fantastisk sammen med syltede agurker og sprød bacon. En virkelig smagfuld pølse, der er fremstillet med grove tern af lever, svinekød af høj kvalitet, krydderier og ristede løg.
Læs mere...
Cervelatpølse
Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt på frokostbordet og i madpakken. Prøv cervelatpølsen på nybagt rugbrød med grøn salat under og friske tomat- og agurkeskiver på toppen.
Læs mere...
Røget medister
En klassiker i det danske køkken, fremstillet af kvalitetskød tilsat vores egen krydderiblanding. Pølsen er tilsat røget bacon, og den afrundede smag gør den til en god variant til madpakken eller en frisksmurt sandwich.
Læs mere...

Jul

Den helt rigtige julestemning er for mange forbundet med den helt rigtige julemenu. Hos Slagter Lampe er der ingen jul uden vores berømte blodpølse, sylte og selvfølgelig de velsmagende kålpølser. Viderefør de gamle traditioner eller skab dine egne, vi har sørget for den gode smag.

Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Julemedister
Grovhakket julemedister med allehånde og merian krydderi i. Nydes til stuvet hvidkål eller på et stykke friskbagt rugbrød.
Læs mere...
Julespegepølse m. valnødder
Spændende julespegepølse med valnødder og egen krydderiblanding. Valnødderne ses i strukturen og giver en delikat smag.
Læs mere...
Julespegepølse m. rom og rosin
Spændende spegepølse med hasselnødder, rom og rosiner. En ægte juleklassiker med raffineret smag.
Læs mere...
Juleleverpølse
Julens leverpølse er lavet med det bedste fra julen, nemlig bacon, mandarin og svesker. En spændende klassiker med blød og afrundet smag.
Læs mere...
Sylte
Vores nøglehulmærkede sylte er lavet efter familien Lampes originale opskrift. Server den på rugbrød med sennep og rødbede.
Læs mere...
Blodpølse
Ægte sønderjysk blodpølse. Blodpølsen skæres i 1 - 1½ cm tykke skiver. Steges på pande ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side til skiverne har en kernetemperatur på 75° C og serveres med sirup og æblemos.
Læs mere...
Surrib
Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet der hører julebordet til.
Læs mere...
Gammeldags sylte
Lavet efter original opskrift med løg og grovhakket kød af gris. Nyd sylten på rugbrød med sennep og rødbede.
Læs mere...
Grevefedt
Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*