Blodpølse

Ægte sønderjysk blodpølse. Blodpølsen skæres i 1 - 1½ cm tykke skiver. Steges på pande ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side og serveres med sirup og æblemos.

Kan købes i:LANDSDÆKKENDE: BILKA, FØTEX, NETTO OG UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND OG PÅ FYN: REMA 1000, MENY, KVICKLY, LØVBJERG
Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glukose-fruktose sirup), krydderier, suppe, salt. Kogt. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.

Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi KJ / kcal
Fedt g
- heraf mættede fedtsyrer g
Kulhydrat g
- heraf sukkerarter g
Protein g
Salt g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 4 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere