Slagter Frankfurter
En god smagfuld pølse med dansk svinekød og vores egen krydderiblanding. Røget over bøgeflis, der giver pølsen sin karakteristiske smag.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Ingredienser: Svinekød 87 %, Vand, Kartoffelstivelse, salt, krydderier, gærekstrakter, sukker, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250). svinetarm. Kogt og røget. Pakket i beskyttende atmosfære.
Detaljer
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75°C før servering
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1160 KJ / 280 kcal |
Fedt | 23 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 9,0 g |
Kulhydrat | 4,2 g |
- heraf sukkerarter | 0,8 g |
Protein | 14 g |
Salt | 2,7 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere