Menu

Grillpølser

Årets nyhed er en ny serie med kyllingepølser i slagterkvalitet og slagtermesterens egen Grillmix, der består af 3 af vores populære pølser: Den sønderjyske ringriderpølse, Cheese BBQ Frankfurter og de tynde grillpølser, der passer perfekt til en hotdog. Danske Slagtermestre og forbrugere har kåret Cheese BBQ frankfurter med cheddarost og barbecuekrydderi til “Danmarks Bedste Grillpølse”. Det er vi utroligt stolte over og arbejder hver dag for at leve op til guldet. Det er en af vores mest populære grillpølser, så måske bliver det også din sommerfavorit. Mange af vores grillpølser har vundet internationale priser for deres gode smag og kvalitet, vurder selv.

Kyllingepølse klassisk
Vores klassiske kyllingepølse er årets nyhed. Pølsen er lavet i slagterkvalitet og har en god, mild smag, der er elsket af hele familien.
Læs mere...
Kyllingepølse cheddar
Vores kyllingepølse med cheddarost er årets nyhed. Pølsen er lavet i slagterkvalitet af udvalgt kyllingekød med vores egen krydderiblanding, der sammen med cheddarosten giver en harmonisk og krydret smag.
Læs mere...
Kyllingepølse ost & jalapenos
Vores kyllingepølse med ost og jalapeños er årets nyhed. Denne variant er til dig, der elsker en god, krydret pølse med et ekstra kick. Pølsen er lavet i slagterkvalitet og nydes både kogt, stegt og grillet.
Læs mere...
Cheese BBQ frankfurter
Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre og forbrugere. Kombinationen af cheddarost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Slagter Frankfurter
En god smagfuld pølse med svinekød og vores egen krydderiblanding. Røget over bøgeflis, der giver pølsen sin karakteristiske smag.
Læs mere...
Grillmix
En rigtig sommerpakke med alle familiens favoritter: De sønderjyske Ringriderpølser, de tynde Grillpølser til hotdog og ikke mindst Cheese BBQ Frankfurter, der er kåret til Danmarks Bedste Grillpølse. Velegnet til både pande og grill.
Læs mere...
Jubilæums frankfurter
En mild krydret frankfurter, der får sin unikke smag fra vores egen krydderiblanding og røgen fra bøgeflis.
Læs mere...
Jubilæums ringrider grillpølse
I anledningen af vores 80-års jubilæum har vi udviklet en velsmagende ringrider med egen krydderiblanding.
Læs mere...
Ringrider pølser
Vores allerførste grillpølse og en ægte sønderjysk specialitet, hvis milde smag i årevis har gjort den til en væsentlig del af den sønderjyske ringriddertradition. Perfekt til både pande og grill.
Læs mere...
Taverna pølser
En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.
Læs mere...
Hertug Frankfurter
Prisvindende klassisk frankfurter med okse- og svinekød, tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding, der giver en enestående smag. Nyd vores frankfurter med brød og kartoffelsalat.
Læs mere...
Chili-emmentaler Frankfurter
Prisvindende gourmetpølse med en god afbalanceret smag af emmentaler og chili. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer og nænsomt røget over bøgeflis.
Læs mere...
Oscar Frankfurter
Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.
Læs mere...
Grillpølser
Vores klassiske grillpølse med et godt bid. Fremstillet af de bedste råvarer og elsket for sin runde og milde smag.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*