fbpx Menu

Grillpølser

Hos Slagter Lampe laver vi grillpølser i slagterkvalitet med nøje udvalgt kød og mange smagsvarianter. Danske Slagtermestre og forbrugere har kåret Cheese BBQ frankfurter med cheddarost og barbecuekrydderi til “Danmarks Bedste Grillpølse”. Måske skulle du også prøve vores Kålpølse, den er en af vores mest populære grillpølser, så måske bliver det også din sommerfavorit.

Cheese BBQ frankfurter
Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre og forbrugere. Kombinationen af cheddarost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Slagter Frankfurter
En god smagfuld pølse med svinekød og vores egen krydderiblanding. Røget over bøgeflis, der giver pølsen sin karakteristiske smag.
Læs mere...
Grillmix
En rigtig sommerpakke med alle familiens favoritter: De sønderjyske Ringriderpølser, de tynde Grillpølser til hotdog og ikke mindst Cheese BBQ Frankfurter, der er kåret til Danmarks Bedste Grillpølse. Velegnet til både pande og grill.
Læs mere...
Jubilæums frankfurter
En mild krydret frankfurter, der får sin unikke smag fra vores egen krydderiblanding og røgen fra bøgeflis.
Læs mere...
Jubilæums ringrider grillpølse
I anledningen af vores 80-års jubilæum har vi udviklet en velsmagende ringrider med egen krydderiblanding.
Læs mere...
Ringrider pølser
En ægte sønderjysk specialitet, hvis milde smag i årevis har gjort den til en væsentlig del af den sønderjyske ringriddertradition. Perfekt til både pande og grill.
Læs mere...
Taverna pølser
En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.
Læs mere...
Hertug Frankfurter
Prisvindende klassisk frankfurter lavet af udvalgt svinekød, tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding, der giver en enestående smag. Nyd vores frankfurter med brød og kartoffelsalat.
Læs mere...
Chili-emmentaler Frankfurter
Prisvindende gourmetpølse med en god afbalanceret smag af emmentaler og chili. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer og nænsomt røget over bøgeflis.
Læs mere...
Oscar Frankfurter
Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.
Læs mere...
Grillpølser
Vores klassiske grillpølse med et godt bid. Fremstillet af de bedste råvarer og elsket for sin runde og milde smag.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*