Kyllingebrunchpølser

Kyllingebrunchpølser i bedste slagterkvalitet lavet af dansk kylling og vores egen krydderiblanding. Produceret i lammetarm. Server dem til brunch, som snack til frokostbuffet eller i pølsehorn.

Ingredienser: Kyllingekød 65 %, kyllingeskind, vand, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, løg, dextrose, gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), Lammetarm. Røget og kogt. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75°C før servering

Energi 947 KJ / 225 kcal
Fedt 17 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrat 2,7 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 16 g
Salt 2,6 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere