Brunchpølser med ramsløg
Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et tvist af ramsløg. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Vores brunchpølser er glutenfri og består af både svine- og oksekød, der giver en god smag. Brug dem også som snack til tapasanretningen eller i et luksuspølsehorn.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75°C før servering
Energi | 1119 KJ / 270 kcal |
Fedt | 22 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,9 g |
Kulhydrat | 2,9 g |
- heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 15 g |
Salt | 2,7 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere