Brunchpølser med ramsløg

Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et tvist af ramsløg. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Vores brunchpølser er glutenfri og består af både svine- og oksekød, der giver en god smag. Brug dem også som snack til tapasanretningen eller i et luksuspølsehorn.

Svinekød 74%, vand, oksekød 8%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), lammetarm. Røget og kogt. Kød fra EU.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75°C før servering

Energi 1119 KJ / 270 kcal
Fedt 22 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,9 g
Kulhydrat 2,9 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 15 g
Salt 2,7 g
Opbevaring: -18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere