fbpx Menu

Brunch

Sæt nye standarder på brunchbuffeten med et bredt udvalg af brunchpølser fra Slagter Lampe. Vores lækre brunchpølser fås i mange varianter og er fremstillet af kvalitetskød, der giver en fyldig og aromatisk smag.

Brunch buffetpølser
Meget lækre og velsmagende små pølser til brunchbuffeten. Pølserne har slagterkvalitet med et højt indhold af svinekød og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. Brug dem også gerne i pølsehorn til din frokostbuffet.
Læs mere...
Brunchpølser
Delikate og velsmagende brunchpølser med et godt bid. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Perfekt til brunchbuffeten og som snackpølse til frokostserveringen.
Læs mere...
Chorizo brunchpølser
Meget velsmagende brunchpølser med en lidt kraftigere og mere krydret smag. Pølserne har slagterkvalitet og er fremstillet af de bedste råvarer og vores egen krydderiblanding.
Læs mere...
Okse Chorizobrunchpølser
Vores Okse Chorizobrunchpølse har en god kraftig og aromatisk smag med et tvist af chorizokrydderi. En fast pølse, der er lavet af udvalgt oksekød og efterfølgende røget over bøgeflis.
Læs mere...
Brunchpølser med ramsløg
Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et tvist af ramsløg. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Vores brunchpølser er glutenfri og består af både svine- og oksekød, der giver en god smag. Brug dem også som snack til tapasanretningen eller i et luksuspølsehorn.
Læs mere...
Oksebrunchpølser
Vores oksebrunchpølser er en moderne og delikat variant på brunchbordet. Det nøje udvalgte oksekød og vores egen krydderiblanding giver pølserne masser af karakter og en mild krydret smag.
Læs mere...
Cocktailpølser
Lækre sprøde cocktailpølser til både brunch, tapas og gryderetter. Lavet af udvalgt svinekød og tilsat vores egen krydderiblanding.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*