

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B124
- Varianter: 25 g (2000 g) køl
Ingredienser
Svinekød 69%, vand, kartofler, kartoffelmel, salt, ærteprotein, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), collagen tarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B104
- Varianter: 25 g (2000 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 44%, oksekød 33%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, spæk, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B106
- Varianter: 30 g (500 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, dextrose, krydderier, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre (E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B115
- Varianter: 25 g (2000 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Oksekød 85%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), løg, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre (E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B132
- Varianter: 25 g (1000 g) frost
Ingredienser
Svinekød 74%, vand, oksekød 8%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B112
- Varianter: 25 g (1000 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Oksekød 77%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, LAKTOSE, stabilisator (E450), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B127
- Varianter: 15 g (1000 g) køl
Ingredienser
Svinekød 69%, vand, kartofler, salt, ærteprotein, kartoffelmel, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), collagen tarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.