Okse Chorizobrunchpølser
Vores Okse Chorizobrunchpølse har en god kraftig og aromatisk smag med et tvist af chorizokrydderi. En fast pølse, der er lavet af udvalgt oksekød og efterfølgende røget over bøgeflis.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.
Energi | 1136 KJ / 274 kcal |
Fedt | 22 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,8 g |
Kulhydrat | 2,9 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Protein | 16 g |
Salt | 3 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere