Okse Chorizobrunchpølser

Vores Okse Chorizobrunchpølse har en god kraftig og aromatisk smag med et tvist af chorizokrydderi. En fast pølse, der er lavet af udvalgt oksekød og efterfølgende røget over bøgeflis.

Oksekød 85%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), løg, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre (E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm. Røget og kogt. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.

Energi 1136 KJ / 274 kcal
Fedt 22 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,8 g
Kulhydrat 2,9 g
- heraf sukkerarter 1 g
Protein 16 g
Salt 3 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere