Oksebrunchpølser
Vores oksebrunchpølser er en moderne og delikat variant på brunchbordet. Det nøje udvalgte oksekød og vores egen krydderiblanding giver pølserne masser af karakter og en mild krydret smag.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Energi | 817 KJ / 196 kcal |
Fedt | 14 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,7 g |
Kulhydrat | 2,1 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 15 g |
Salt | 2,6 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere