Oksebrunchpølser

Vores oksebrunchpølser er en moderne og delikat variant på brunchbordet. Det nøje udvalgte oksekød og vores egen krydderiblanding giver pølserne masser af karakter og en mild krydret smag.

Oksekød 77%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, LAKTOSE, stabilisator (E450), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm. Røget og kogt. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi 817 KJ / 196 kcal
Fedt 14 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,7 g
Kulhydrat 2,1 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 15 g
Salt 2,6 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere