Tapas Fennikelsalami

En spændende tapasvariant af udvalgt svinekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, fennikel 1 g, dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Energi 1732 KJ / 412 kcal
Fedt 37 g
- heraf mættede fedtsyrer 14 g
Kulhydrat 1,5 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 22 g
Salt 5,1 g
Opbevaring: Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22° C

Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere