Foodservice sortiment

Hos Slagter Lampe har vi blik for store smagsoplevelser på tapasbuffeten. Vores tapassalamier er lavet af udvalgt svinekød og modnet i 6 uger. Her svinder salamierne op til 35% og du får en tør salami med rigtig god smag. Prøv også vores lækre spegeskinke, der ligger i saltkar i seks uger og modnes i flere måneder. Det giver en perfekt mørhed, farve og smag. Giv din tapasanretning det sidste touch med et par ølpølser, der også er rigtig gode til drinks og kolde øl.

Tapas Fennikelsalami
Læs mere

Tapas Fennikelsalami
Læs mere

Tapas Jalapeñosalami
Læs mere

Tapas Jalapeñossalami
Læs mere

Tapas Middelhavssalami
Læs mere

Tapas Middelhavssalami
Læs mere

Økologisk Oksespegepølse
Læs mere

Økologisk Sønderjysk Spegepølse
Læs mere

Chili Ølpølser
Læs mere

Spegeskinke med svær
Læs mere

Ølpølser
Læs mere

Snackpølser
Læs mere

Tapas Chorizopølse
Læs mere

Kød er ikke bare kød

Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag. Vi holder fast i at røge over bøgeflis, udvælger nøje kødet til det enkelte produkt og giver spegepølserne tid til at modnes. Det kan smages!

LÆS MERE