Tapas Middelhavssalami

En lækker tør salami med oliven lavet af svinekød og modnet i 4 uger for at få den gode smag frem. Perfekt størrelse til tapas og små anretninger.

Til 100 g færdigprodukt er anvendt: Svinekød 111 g, spæk, sorte oliven 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), starterkulturkonserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Energi 1781 KJ / 424 kcal
Fedt 36 g
- heraf mættede fedtsyrer 19 g
Kulhydrat 2,4 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 24 g
Salt 5,1 g
Opbevaring: Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22° C

Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere