Pølsehorn
Samlet tid ca. 70 minutter
Pølsehorn er den perfekte opskrift, når du vil forkæle familien med et nemt og lækkert måltid. De er ideelle til både madpakken, eftermiddagssnacks og børnefødselsdage, og så kan de tilpasses præcis efter din smag. Vores forskellige udvalg af brunchpølser passer perfekt i størrelse. Med denne opskrift får du de bedste, saftige pølsehorn, som både børn og voksne elsker. Lav en god portion, så du også har til fryseren.
Pølsehorn
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
70 min.
Ingredienser
1pakke Slagter Lampe Brunchpølser
50g gær
2.5dl lunkent vand eller mælk
1dl olie
1spsk. sukker
1tsk. salt
500g hvedemel (erstat evt. noget af melet med fuldkornsmel)
1æg til pensling
Evt. sesamkerner til pynt
Fremgangsmåde
Gær smuldres i en stor skål. Hæld lidt af det lune vand (eller mælk) over i skålen og rør gæren glat. Hæld resten af væsken i. Tilsæt olie, sukker, salt og det meste af hvedemelet.
Ælt dejen godt sammen, den skal være glat og slippe skålen. Lad dejen hæve et lunt sted i 15 min.
Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud i en cirkel på ca. 40 cm i diameter. Del hver plade i 8 lige store trekanter, læg pølsen i den brede ende og tril dem sammen. Læg dem på en plade med bagepapir med spidsen nedad og lad dem efterhæve i 15-20 min. Pensles med æg og drys evt. med sesamkerner.
Bages i en 200 grader varm ovn på midterste rille i 15-17 min.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift