Guldleverpølse på knækbrød

Samlet tid ca. 24 minutter
Til den lille sult, det lækre mellemmåltid eller bare når I samles om bordet efter en lang dag. Det sprøde knækbrød passer godt til vores leverpølse.
Guldleverpølse på knækbrød
Forberedelsestid
5 min.
Samlet tid
24 min.
Opskriften indeholder
Sardelleverpølse

Ingredienser

2dl vand

1dl olie

1dl havregryn

3dl mel

1dl græskarkerner

Salt

Fremgangsmåde

Rør det hele sammen og rul det ud på bagepapir i et tyndt lag, 2-3 mm.

Forskær dejen, så knækbrødet er nemmere at bryde bagefter.

Bag i 15 minutter ved 210 grader i varmluftovn.

Læg et par gode skiver leverpølse på og pynt med grønt.

Opskriften indeholder:
Sardelleverpølse

550 G | 49 DKK

Læg i kurv
Guldleverpølse

Se mere
Del denne opskrift