Guldleverpølse på knækbrød

Samlet tid ca. 24 minutter
Til den lille sult, det lækre mellemmåltid eller bare når I samles om bordet efter en lang dag. Det sprøde knækbrød passer godt til vores leverpølse.
Guldleverpølse på knækbrød
Forberedelsestid
5 min.
Samlet tid
24 min.
Opskriften indeholder
Sardelleverpølse

Ingredienser

2dl vand

1dl olie

1dl havregryn

3dl mel

1dl græskarkerner

Salt

Fremgangsmåde

Rør det hele sammen og rul det ud på bagepapir i et tyndt lag 2 – 3 mm.
Bag 15 minutter ved 210 grader i varmluftovn. Husk at forskære dem så er de nemmere at bryde bagefter.
Læg et par gode skiver leverpølse på og pynt med grønt. Brug knækbrødet til de små mellemmåltider, når familien samles sidst på eftermiddagen eller bare når du er lidt lækkersulten.

Opskriften indeholder:
Sardelleverpølse

550 G | 49 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift