Guldleverpølse på knækbrød

Samlet tid ca. 25 minutter

Til den lille sult, det lækre mellemmåltid eller bare når I samles om bordet efter en lang dag. Det sprøde knækbrød passer godt til vores Guldleverpølse.

Guldleverpølse på knækbrød
Forberedelsestid
5 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

  • 2dl vand
  • 1dl olie
  • 1dl havregryn
  • 3dl mel
  • 1dl græskarkerner
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Rør det hele sammen og rul det ud på bagepapir i et tyndt lag, 2-3 mm.
  2. Forskær dejen, så knækbrødet er nemmere at bryde bagefter.
  3. Bag i 15 minutter ved 210 grader i varmluftovn.
  4. Læg et par gode skiver leverpølse på og pynt med grønt.
Opskriften indeholder:
Guldleverpølse

400 G | 34.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift