Enebærspegepølse
Vores Enebærspegepølse er fremstillet efter vores sønderjyske, traditionsrige opskrift med langtidsrøgning. Den fyldige enebærsmag er en populær variant til frokostbordet sammen med groft rugbrød og løgringe.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Svinekød 96 %, spæk, salt, dextrose, krydderier, enebærekstrakt 0,24%, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250). Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1302 KJ / 310 kcal |
Fedt | 26 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g |
Kulhydrat | 1,1 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Protein | 19 g |
Salt | 4,2 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere