fbpx Menu

Spegepølser

I Sønderjylland har der altid været en stolt tradition for spegepølser, en tradition som vi hos Slagter Lampe har været med til at udvikle og videreføre. Vi anvender kun kød og spæk af højeste kvalitet og værner om de håndværksmæssige traditioner med røgning over bøgeflis og lang modningstid, så du altid kan nyde den ægte smag af spegepølse.

Kyllingespegepølse
NYHED! Vores nye Kyllingespegepølse er lavet i slagterkvalitet med dansk kød. Spegepølsen er varmrøget, det giver den en delikat og lækker smag, der passer godt til både rugbrød og sandwich.
Læs mere...
Krosalami
Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.
Læs mere...
Sønderjysk spegepølse
Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.
Læs mere...
Kartoffelspegepølse
Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.
Læs mere...
Hvidløgsspegepølse
Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.
Læs mere...
Jalapeños spegepølse
En fyrig spegepølse med syltede jalapeños, der vækker smagsløgene. Røget over bøgeflis og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. Nydes på groft brød og sandwich, prøv den også på pizza.
Læs mere...
Oksespegepølse
Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.
Læs mere...
Enebærspegepølse
Vores Enebærspegepølse er fremstillet efter vores sønderjyske, traditionsrige opskrift med langtidsrøgning. Den fyldige enebærsmag er en populær variant til frokostbordet sammen med groft rugbrød og løgringe.
Læs mere...
Pastaspegepølse
En moderne spegepølse der ikke går på kompromis med den klassiske smag af sønderjysk spegepølser. I vores pastaspegepølse har vi erstattet spæk med pasta og tilsat vores egen krydderiblanding, som giver spegepølsen en mild krydret smag.
Læs mere...
Ålerøget spegepølse
Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.
Læs mere...
Løgpølse
Vores berømte Løgpølse er en ægte klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel nydes med ekstra løg.
Læs mere...
Rødvinssalami
Kombinationen af udsøgt rødvin, krydderier og svinekød af høj kvalitet giver den rustikke, kraftige smag, der gør vores rødvinssalami til en uundværlig del af en hyggelig aften med lækre tapasretter.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*