Pastaspegepølse

En moderne spegepølse der ikke går på kompromis med den klassiske smag af sønderjyske spegepølser. I vores pastaspegepølse har vi erstattet spæk med pasta og tilsat vores egen krydderiblanding, som giver spegepølsen en mild krydret smag.

Kan købes i:NEMLIG.COM OG UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND OG PÅ FYN: REMA 1000, FØTEX, BILKA, MENY, LØVBJERG, KVICKLY, SUPERBRUGSEN
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 81 g, Pasta 35 g (vand, durum HVEDEMEL), konserveringsmidler ( E325, E250), salt, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Energi 785 KJ / 187 kcal
Fedt 7,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,1 g
Kulhydrat 11 g
- heraf sukkerarter <0,5 g
Protein 18 g
Salt 4,5 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere