Pastaspegepølse
En moderne spegepølse der ikke går på kompromis med den klassiske smag af sønderjyske spegepølser. I vores pastaspegepølse har vi erstattet spæk med pasta og tilsat vores egen krydderiblanding, som giver spegepølsen en mild krydret smag.
Produceret i Danmark
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 81 g, Pasta 35 g (vand, durum HVEDEMEL), konserveringsmidler ( E325, E250), salt, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 785 KJ / 187 kcal |
Fedt | 7,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,1 g |
Kulhydrat | 11 g |
- heraf sukkerarter | <0,5 g |
Protein | 18 g |
Salt | 4,5 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere