Pebersalami
Pebersalamien er rigtig frokostklassiker med god krydret smag fra peberkant og vores egen krydderiblanding. Lavet af udvalgt svinekød og røget over bøgeflis. Nyd den på rugbrød med en skive løg eller prøv en karse-mayo ovenpå.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Svinekød 76%, spæk, peber 5,4%, salt, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, farve (E120), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Kød fra EU. Tørret og røget.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1700 KJ / 411 kcal |
Fedt | 36 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 13 g |
Kulhydrat | 3,3 g |
- heraf sukkerarter | 1,2 g |
Protein | 18 g |
Salt | 4,1 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere