Grillpølse med cheddar

Grillpølse med cheddarost er en variant af vores klassiske grillpølse. Den er lavet af både svine- og oksekød og tilsat cheddarost. Pølsen er god både på grill eller kogt. Nyd den i en hotdog eller til en lækker kartoffelsalat.

Svinekød 61%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof E160b), vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm. Kogt og røget. Pakket i beskyttende atmosfære. Kød fra EU.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75°C før servering

Energi 1150 KJ / 277 kcal
Fedt 23 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrat 3,9 g
- heraf sukkerarter <0,5 g
Protein 14 g
Salt 2,6 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere