Bacon-Ramsløg frankfurter

En krydret slagterpølse med god smag fra både bacon og ramsløg. Lavet af svinekød og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. Perfekt til pande og grill.

Svinekød 79 %, vand, bacon 5 % ((Brystflæsk fra gris, salt, glukose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Røget), kartoffelstivelse, salt, ramsløg 0,9 %, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, Konserveringsmiddel (E250). Svinetarm, Kogt og røget. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75°C før servering.

Energi 1354 KJ / 327 kcal
Fedt 29 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrat 4,5 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Protein 12 g
Salt 2,8 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere