fbpx Menu

Grillpølser

Fuldend menuen med sønderjyske grillpølser i slagterkvalitet. Vi udvikler selv vores opskrifter og fører både moderne smagsvarianter og helt klassiske grillpølser. Kødet udvælges nøje til de enkelte varianter, og vi mixer selv vores krydderiblandinger, der giver pølserne deres unikke smag.

Danske Slagtermestre har kåret Cheese BBQ frankfurter med cheddar ost og barbecuekrydderi til “Danmarks Bedste Grillpølse” .

Cheese BBQ frankfurter
Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre. Fremstillet af udvalgt svinekød og kombineret med cheddarost og barbecuekrydderi, der giver en god krydret smag.
Læs mere...
Sønderjyske grillpølser
Gourmetpølse er lavet af både svine- og oksekød og har en god, røget smag og fast konsistens p.g.a. sit høje kødindhold. Velegnet til både grill og pande og rigtig lækker i en luksushotdog.
Læs mere...
Bacon-oste frankfurter
Pølsemagerens mest populære grillpølse med god smag af cheddarost og sprødt, stegt bacon. Guldvinder ved international fagmesse for både smag og kvalitet. Røges over bøgeflis og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. En rigtig god slagterpølse, der kan serveres hele året stegt på grill eller pande.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.
Læs mere...
Rostbratwurst
Prisvindende gourmetpølse med 90% okse- og svinekød tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. En rigtig god grillpølse i slagterkvalitet. Egner sig godt til både pande og grill. Leveres som frostvare.
Læs mere...
Chilifrankfurter
En velsmagende grillpølse i slagterkvalitet til chili-entusiaster. Chili frankfurter er fremstillet af de bedste råvarer og er glutenfri. Den tilsatte chili giver en stærk og god smag og er et lækkert alternativ til traditionelle grillpølser.
Læs mere...
Hertugfrankfurter
Prisvindende grillpølse i høj slagterkvalitet, fremstillet efter egen opskrift og med egen krydderiblanding. Vi bruger kun udsøgte råvarer, der sammen med røgning over bøgeflis giver en afbalanceret og karakteristisk smag af grillpølse.
Læs mere...
Oscar frankfurter
Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Server den grillet sammen med kold kartoffelsalat.
Læs mere...
Oksedrenge
Meget velsmagende grillpølse med rent oksekød. Oksedrenge har slagterkvalitet og er fremstillet af udsøgt oksekød, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en delikat og lækker smag.
Læs mere...
Oscar frankfurter m. ramsløg
En spændende grillpølse med et forfriskende grønt pift af ramsløg. Lavet af både svine- og oksekød og røget over bøgeflis. Server med lunt brød og salater.
Læs mere...
Jalapenos frankfurter
Meget velsmagende og moderne variant af vores klassiske frankfurterpølse. Jalapeños frankfurter har en god og delikat smag af jalapeños og nøje udvalgte råvarer, der sikrer slagterkvalitet og et godt bid.
Læs mere...
Hotdogpølser
Vores klassiske hotdogpølse bliver stadig fremstillet, som den blev lavet i den gamle Slagter Lampe slagterforretning. Hotdogpølsen har slagterkvalitet og er fremstillet efter den originale opskrift, med de bedste råvarer. Uundværlig i en klassisk rød hotdog.
Læs mere...
Wienerpølser
Wienerpølser af rigtig god slagterkvalitet. Vi bruger både svine- og oksekød i vores pølser, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en god smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. Grill pølserne på grillen eller steg dem på panden. Kan også serveres som kogt pølse med brød eller bruges i sammenkogte retter og pølsehorn.
Læs mere...
Grillpølser med ost
Vores grillpølser med cheddar ost kan begejstre både børn og voksne. Grillpølserne har en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding, og den lækre smeltede ost giver et ekstra pift til smagen. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. En rigtig god slagterpølse, der serveres med lunt brød og en god salat. Også meget velegnet til en luksus hotdog.
Læs mere...
Kyllingegrillpølser
Et godt alternativ til den traditionelle grillpølse med kyllingekød og egen krydderiblanding. Vi har kræset for smagen og udvalgt gode råvarer. Kyllingepølsen er produceret med lammetarm og er glutenfri. Server pølsen med brød og en god salat.
Læs mere...
Ringriderpølser
En ægte sønderjysk specialitet, som er produceret i 3 generationer. Ringriderpølsen minder om en grillmedister og er perfekt til både pande og grill. Fås i flere størrelsevarianter.
Læs mere...
Grillpølser
En klassisk grillpølse med en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Grillpølsen har en høj slagterkvalitet og er udelukkende fremstillet af de bedste råvarer. Det gode, saftige bid gør den til en klassiker på grillen.
Læs mere...
Frankfurter m/ chili-emmentaler
Vores prisvindende frankfurter med chili-emmentaler har en perfekt afbalanceret smag af ost og chili. En gourmetpølse fremstillet af nøje udvalgte råvarer, der giver pølsen et godt bid og en enestående smag.
Læs mere...
Taco grillpølser
Røget grillpølse med både svine- og oksekød med god krydret smag inspireret af det mexicanske køkken. Server hele året rundt med lunt brød og grøntsager.
Læs mere...
Gigant frankfurter
Ekstra stor grillpølse med god og klassisk smag af vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer, der gør Gigant Frankfurter til en ekstra stor smagsoplevelse.
Læs mere...
Tykke røde pølser
En tykkere udgave af vores klassiske, røde hotdogpølse. En god aromatisk smag og en god størrelse til pølse elskere.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*