Grillpølser
Fuldend menuen med sønderjyske grillpølser i slagterkvalitet. Vi udvikler selv vores opskrifter og fører både moderne smagsvarianter og helt klassiske grillpølser. Kødet udvælges nøje til de enkelte varianter, og vi mixer selv vores krydderiblandinger, der giver pølserne deres unikke smag.
Danske Slagtermestre har kåret Cheese BBQ frankfurter med cheddar ost og barbecuekrydderi til “Danmarks Bedste Grillpølse” .


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G154 / G212
- Varianter: 125 g / 95 g Fås både som køl og frost
Ingredienser
Svinekød 71%, CHEDDAROST 10% (indeholder farvestof E160b), vand, ærterprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G373
- Varianter: 80 g ( 2000 g) køl
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 86 g, oksekød 22 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G330
- Varianter: 125 g køl
Ingredienser
Svinekød 60%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof (E160b)), vand, stegt bacon 5% (svineflæsk, salt, glukose, saccharose, krydderiekstrakt) kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. P141 / P140
- Varianter: 80 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G198
- Varianter: 150 g (2500 g) frost
Ingredienser
Svinekød 75%, oksekød 15%, vand, salt, krydderier, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), dextrose, gærekstrakter, krydderiekstrakter, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G157 / G155 / G158
- Varianter: 180 g / 125 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, chili, krydderier , stabilisator (E450), maltodextrin, dextrose, gærekstrakt , antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G171
- Varianter: 125 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G164
- Varianter: 125 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G188
- Varianter: 90 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Oksekød 76%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G252
- Varianter: 125 g køl
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G177
- Varianter: 125 g (1250 g) køl
Ingredienser
Svinekød 66%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, syltede jalapeños 4% (jalapeños, vand, eddike, salt, ), salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G173
- Varianter: 63 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestof (E120, E160b), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G208
- Varianter: 63 g (2000 g) fås både som køl og frost
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant(E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G168
- Varianter: 90 g (2000 g) køl
Ingredienser
Svinekød 61%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof E160b), vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G238
- Varianter: 90 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Kyllingekød 72%, vand, solsikkeolie, kartoffelmel, salt, krydderier, løg, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), aroma, maltodextrin, syre (E330), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G196 / G195
- Varianter: 135 g / 80 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 79%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, maltodextrin, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G167 / G166 / G165
- Varianter: 90 g / 80 g / 70 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 69%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G273
- Varianter: 125 g (1250 g) køl
Ingredienser
Svinekød 76%, EMMENTALER OST 10%, vand, kartoffelmel, salt, chili, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G269
- Varianter: 80 g (2500 g)
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, aromaer, krydderiekstrakt, syre (E330), maltodextrin, gærekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G162
- Varianter: 200 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G206
- Varianter: 150 g (2500 g) frost
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestoffer (E120, E160b), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.