Kålpølser
De prisvindende Kålpølser er en sønderjysk specialitet, lavet af både svine- og oksekød og røget over bøgeflis. Brug de rå Kålpølser som smagsgiver i dine brasserretter i stedet for bacon, server Kålpølsen kogt til vinterens kålretter eller nyd den fra sprød og lækker fra grillen.
Energi | 1234 KJ / 298 kcal |
Fedt | 25 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g |
Kulhydrat | 0,9 g |
- heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 17 g |
Salt | 3,1 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere