Kålpølser

De prisvindende Kålpølser er en sønderjysk specialitet, lavet af både svine- og oksekød og røget over bøgeflis. Brug de rå Kålpølser som smagsgiver i dine brasserretter i stedet for bacon, server Kålpølsen kogt til vinterens kålretter eller nyd den fra sprød og lækker fra grillen.

Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, antioxidant (E301), rom, krydderiekstrakter, svinetarm. Røget. Kød fra EU.
Energi KJ / kcal
Fedt g
- heraf mættede fedtsyrer g
Kulhydrat g
- heraf sukkerarter g
Protein g
Salt g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere