Grilltips

En Slagter Lampe pølse er mere end bare en almindelig pølse. Den er lavet ud fra vores stolte traditioner siden 1939, nøje udvalgte ingredienser og en passion for håndværket. Mange af vores pølser er favoritter i de danske hjem og elsket af både store og små. Det kan dog være svært at tilberede pølser helt perfekt. Derfor guider vi dig, så du får det bedste ud af vores pølser.

Tilberedning af grillpølser

Gode slagterpølser skal tilberedes til perfektion. Og det er ikke helt så nemt, som man skulle tro. Få tips og tricks til, hvordan du bedst griller pølser.

Læs mere her

Kålpølser på grillen

Man behøver ikke at nøjes med at spise kålpølser til jul eller til kålretter. Den smager nemlig helt fantastisk på grillen, hvor den røgede pølse karamelliserer så lækkert.

læs mere her

Danmarks Bedste Grillpølse

Vores Cheese BBQ Frankfurter er af Danske Slagtermestre og forbrugere kåret til Danmarks Bedste Grillpølse. Men hvorfor er den så populær? Vi giver dig svaret her.

Læs mere her

Pandestegte pølser

Du kan sagtens stege vores grillpølser på panden med et rigtig godt resultat. Se vores trin for trin guide til pandestegte pølser, så du sikrer dig en saftig pølse.

Læs mere her

Sådan vælger du den rette grillpølse

Er du i tvivl om, hvilken grillpølse du skal vælge? Eller skal du holde fest og have noget for enhver smag? Så guider vi dig her til vores forskellige typer af pølser.

Læs mere her

Gourmet hotdogs til grillfesten

Hvad er mere passende for en grillfest end en smagfuld hotdog? Få vores guide med de tre vigtigste elementer og få inspiration til din næste hotdog.

Læs mere her

Nøgleordet for vores håndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Steen Lampe, 3. generation

Populære grillpølser

Tilbud
270,00 DKK
Tilbud
385,00 DKK
129,00 DKK
Tilbud
699,00 DKK
139,00 DKK
Tilbud
560,00 DKK

Danmarks Bedste Grillpølse

Ingen grill uden at du har smagt vores Cheese BBQ Frankfurter, der af Danske Slagtermestre og forbrugere er kåret til Danmarks Bedste Grillpølse. Pølsen er lavet af svinekød og tilsat cheddarost og vores egen barbecuekrydderiblanding.

Find den her

Opskrifter

Få inspiration til tilbehør til grillpølser i vores store opskriftsunivers. Prøv vores klassiske kartoffelsalat, lækre focacciabrød eller grillede grøntsager med ost. Du kan også finde tips og tricks til, hvordan du bruger vores grillpølser til nemme retter.