Karrypølser

En delikat slagterpølse af svinekød i bedste kvalitet og med pikant smag af karry. Pølsen kan tilberedes på både pande og grill og smager fantastisk året rundt.

Ingredienser: Svinekød 82 %, løg, vand, salt, konserveringsmiddel (E325), karry 1,4 %, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, svinetarm. Pakket i beskyttende atmosfære. Kogt. Kød fra EU.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering

Energi 1025 KJ / 247 kcal
Fedt 21 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,7 g
Kulhydrat 1,6 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 13 g
Salt 3 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere