Cheese BBQ Frankfurter

Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre. Fremstillet af udvalgt svinekød og kombineret med cheddarost og barbecuekrydderi, der giver en god krydret smag.

Svinekød 71%, CHEDDAROST 10% (indeholder farvestof E160b), vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm. Kogt og røget. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til centrumstemperatur på min. 75°C før servering.

Energi 1128 KJ / 272 kcal
Fedt 22 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,6 g
Kulhydrat 2,9 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 16 g
Salt 2,6 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere