Menu

Specialiteter

Gør menukortet ekstra autentisk med vores specialiteter, der bliver lavet efter originale opskrifter, nogle går helt tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939 og andre er udviklet efter tidens trends. Der er kræset for den gode smagsoplevelse og råvarerne er nøje udvalgt.

Ølpølser
Krydret og meget velsmagende pølse, der passer perfekt til en iskold øl. Ølpølsen er fremstillet med råvarer af højeste kvalitet og selvfølgelig vores egen krydderiblanding, inden den tørres og røges.
Læs mere...
Chiliølpølser
Smagfuld og delikat tørret snackpølse, der passer perfekt til tapas- og frokostanretninger. Server den også til øl og vin. Chili ølpølsen er fremstillet efter vores egen opskrift og har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag.
Læs mere...
Snackpølser
Dejlig, krydret, fast snackpølse, der er godt røget. Server den til et koldt glas øl, som snack til forretning eller ekstra pift til tapasanretningen.
Læs mere...
Spegeskinke med svær
Meget smagfuld og mør slagterskinke, der er tørsaltet og røget over bøgeflis. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer med klassisk smag af spegeskinke og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Røget mørbrad
Ekstra lækker delikatesse til frokost- og tapasanretninger. Mørbraden er tørsaltet og røget, hvilket sikrer ekstra mørhed og afrundet smag.
Læs mere...
Medister
Medister fremstillet af både svine- og oksekød og tilsat løg og vores egen krydderiblanding. Serveres som lun ret på frokostbordet med rødkål eller stuvet hvidkål.
Læs mere...
Karrymedister
Vores flotte gule karrymedister har en skøn aromatisk smag af karry, der klæder svinekødet godt. Server den både til frokost og middag og gerne med et eksotisk tilbehør.
Læs mere...
Mild medister
Medister med vores egen krydderiblanding, der giver en mild, delikat smag.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.
Læs mere...
Grevefedt
Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*