

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O353
- Varianter: 20 g (1000 g)
Ingredienser
Svinekød 99 %, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O351
- Varianter: 50 g (14 stk.)
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 101 g, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), dextrose, antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O352
- Varianter: 13 g (1000 g)
Ingredienser
Svinekød 100 g, spæk, salt, chili, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. 0356
- Varianter: 25 g ( 500 g)
Ingredienser
Svinekød 94 %, spæk, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. H017
- Varianter: 3500 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Skinke m. svær 129 g, salt, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmidler (E202,E250, E252)
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
5 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M261 / M263 / M264
- Varianter: 60 g / 100 g / 120 g
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M307 / M306
- Varianter: 125 g fås både som køl og frost
Ingredienser
Svinekød 74 %, vand, løg, kartoffelmel, karry 2%, salt, konserveringsmiddel (E325), krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g
- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M277
- Varianter: 65 g (2500 g)
Ingredienser
Svinekød 78%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, krydderiekstrakter, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. P141 / P140
- Varianter: 80 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.